Смятам, че сега от БСП лидерите ще търсят виновни -

...
Смятам, че сега от БСП лидерите ще търсят виновни -
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Сега лидерите от БСП ще търсят виновни, този сюжет е игран от тях

Смятам, че в този момент от Българска социалистическа партия водачите ще търсят отговорни - това е общо взето игран сюжет при тях. Доколкото виждам от реакциите, управлението на Българска социалистическа партия не демонстрира никакво предпочитание да поеме отговорност за личните си дейности за ситуацията, в което вкараха личната им партия. Такава прогноза за идващите дейности на управлението на Българска социалистическа партия направи политологът доцент Татяна Буруджиева в студиото на Канал 3.

"Скъсана е връзката с действителността, скъсана е връзката със личната партия. Когато забележим след дни и преференциите, ще стане ясно доколко на прекаленост би трябвало да реагира самата партия. Идват локални избори и в случай че това деяние се придвижи към тях, то ще взриви всяка организация. И това ще се придвижи в обособените организации ", притеснява се доцент Буруджиева.

По думите й резултатите на социалистите не са изненадващи, "защото след свадите от март, задълбочени през април, беше ясно, че резултатите ще са сходни ", уточни тя.

Според различен посетител - Борислав Цеков, упованията са водачите на Българска социалистическа партия да се окопаят, "ще бъде отговорно интернационалното състояние, попътният вятър и всички вероятни врагове ".

За него държанието на управлението на социалистите е трансформирало Българска социалистическа партия в организация, в която "се ненавиждат обособени крила, със слаба листа, с послания за тирания и с притичвания до прокуратурата, с които една партия не може да завоюва евроизбори ", заключи Борислав Цеков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР