Смятам, че прокуратурата се опитва да пришие Биволъ към някакво

...
Смятам, че прокуратурата се опитва да пришие Биволъ към някакво
Коментари Харесай

Главният редактор на Биволъ: Има целенасочено действие на прокуратурата, с което иска да получи достъп до нашите данни

" Смятам, че прокуратурата се пробва да пришие " Биволъ " към някакво дело, по което могат да изискат със СРС-та и с други способи да схванат по какви тематики ние работим.... Има целеустремено деяние на прокуратурата, с което тя желае да ни злепостави и да получи достъп до нашите данни ".

``
реклама

Това сподели пред БНР Атанас Чобанов - основен редактор на уеб страницата " Биволъ ", във връзка европейската заповед за следствие, с която прокуратурата изиска от френските управляващи той да бъде разпитан във връзка за следствието за кибератката против Приходната организация. Чобанов изясни, че сега е на отмора в Европа и съобщи, че ще спомага на френските управляващи, когато те се свържат с него. Той отхвърли да има каква и да връзка с разследваната поради кибер офанзивата против Националната организация за приходите " ТАД Груп ".

" Преди към две седмици получихме от неизвестен чат информация, че уеб сайтът на Комисията за отбрана на персоналните данни е продънен. Обърнахме се към тях, към Националния център за реакция при произшествия в киберсигурността. Те затвориха пробойната и дори разгласиха признателен адрес. Направихме инспекции - на 14 хиляди души данните бяха непозволено налични. Това е неизвестен източник, за който аз не знам кой е ", изясни той в предаването " 12+4 ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР