Смятам, че ние като парламентарна група, макар и относително малка,

...
Смятам, че ние като парламентарна група, макар и относително малка,
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: В тази предизборна кампания влизаме с вдигнато чело

Смятам, че ние като парламентарна група, въпреки и релативно дребна, постигнахме много неща в 49-ия парламент. Отчетохме се неотдавна пред гласоподавателите си и се оказа, че за късото време на битие сме внесли 19 законопроекта, постигнахме някои неща, които дадоха съответен резултат. Това разяснява в студиото на депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Кристиан Вигенин.

Като образец той даде увеличението на наказванията за трафик на хора, което като резултат е довело до понижаване на този трафик.

" Виждаме по какъв начин посредством законодателни ограничения могат да се вземат решение такива въпроси. Финалът на Народното събрание беше с това, че по наша самодейност и с помощта на наше предложение, което по-късно беше подкрепено от други обединения, отложихме либерализацията на енергийния пазар за битови консуматори, което засегна милиони хора в позитивен смисъл ", добави Вигенин.

Във времето показахме, че сме поредни и това е част от осъществяването на нашата предизборна платформа, сподели още той:

" Разбира се, когато си в съпротива, е доста по-трудно да постигаш тези цели, само че не се отклонихме нито един път. Нямаме нито едно гласоподаване в Народното събрание, с което по някакъв метод да сме изневерили на това, което сме обещавали. Така, че в тази акция влизаме с вдигнато чело ", добави Кристиан Вигенин.

Според него, това е най-слабият парламент като резултати, които е постигнал. Най-слабият, от позиция на решения за хората.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР