Смята се, че зодията, в която сме родени, може да

...
Смята се, че зодията, в която сме родени, може да
Коментари Харесай

Интересен факт за всяка зодия, който може би не знаехте

Смята се, че зодията, в която сме родени, може да повлияе на чертите ни и даже на това, което вършим или обичаме.

Разбира се, всичко това би трябвало да се приема с доза съмнение, само че сигурно е занимателно да разберем.

Прочетете един забавен факт, който може би не сте знаели за вашата зодия .

Овен: Вторник е най-хубавият ви ден от седмицата

Вторник е денят на Марс, а Марс ръководи знака Овен. Ето за какво този ден постоянно е страховит за хората, родени под този знак, тъй като силата на този ден ускорява техните естествени качества. Вторник е съвършен за нови планове и раждането на нови хрумвания, тъй като всичко, което започнете в този ден, има по-голям късмет да се сбъдне, а вие се стремите към това.

Телец: Изобщо не обичате сутрините

Сутрините в действителност не са вашето време и това няма нищо общо с мързела, обстоятелството, че сте нощна птица и други сходни. Вие сте ръководени от Венера, планетата на хубостта и любовта, и е известно, че сте отдадени, тъй че има смисъл да сте отдадени на вашия сън за хубост. Съответно, може би сте забелязали, че постоянно сте привлечени от красиви, сатенени чаршафи в магазина.

Близнаци: Жълто и зелено са вашите цветове

Известни със своите чаровни, остроумни и рисковани персони, Близнаците постоянно декорират домовете си в нюанси на жълто, златно или зелено и нормално наподобяват най-добре в тях. Твърди се, че Близнаците могат да " задействат " силите на цветовете, като ги носят в дните, когато имат потребност от спомагателен шанс.

Рак: Обичате антики

Битпазарите и магазините за втора употреба са места, където в действителност се забавлявате. Трудно ви е да изхвърлите нещо и постоянно можете да намерите нещо, в което да вдъхнете нов живот. Управлявани от Луната и техните настроения и страсти, Раците, постоянно са хора на изкуството и са склонни да имат огромни количества книги, остарели мебели и облекла.

Лъв: Мнозина ви завиждат на косата

Най-добрите и разпознаваеми черти на лъвовете са техните гриви и това се отразява и в зодиакалните знаци. Независимо дали сте родени с безумно доста коса или имате кичури, на които всеки, който познавате завижда, вие би трябвало да благодарите на своя знак (и на страхотни артикули за грижа за косата, несъмнено!).

Дева: Вие сте отдадени на ученето

С вашата прагматична работна нравственос, нечестиви организационни умения и мощна отдаденост на това, което ви интересува, не е изненадващо, че Девите постоянно приключват с отличие, оглавяват класа си или най-малко се отличават в една област, към която са изключително буйни, което е обвързвано с научен триумф.

Везни: Вие определяте трендовете във вашата другарска група

Везните са фенове на модата и имат дрешник, който го потвърждава. Известни с луксозните си облекла и склонността към скъпи движимости, както и с любовта си към храната, Везните са същински трендсетъри, които евентуално разгласяват храната си в обществените медии, преди да я изядат. Това изяснява доста!

Скорпион: Никога не правете подправени похвали

Хората, родени под знака на Скорпион, нямат потребност да ласкаят другите. С други думи – когато един Скорпион направи комплимент и похвали нещо, можете да сте 100% сигурни, че той в действителност го мисли. Скорпионите просто не понасят подправени ласкателства.

Стрелец: Вие сте известни

Вероятно сте харесван, т.е. известен, във вашето общество и в случай че се стремите да бъдете приети от необятната аудитория, имате огромни шансове да го извършите. А точно Стрелците, известни със своите оптимистични, всеотдайни и самоуверени качества, се считат за най-вероятно да станат известни.

Козирог: Вие сте роден водач

Известни със способността си да управляват и ръководят огромни планове - и със своите лоялни, работливи и насочени към фамилията персони - Козирозите постоянно имат поради своите дълготрайни цели. Ако сте забелязали това в шефа си, има възможност той да е Козирог.

Водолей: Ръцете и краката ви постоянно са студени

Ако сте Водолей, евентуално сте от хората с леденостудени ръце и крайници. Причина?  „ Водолеят ръководи циркулацията в тялото “, сподели астрологът и експерт по фън шуй Дона Стелхорн.

Риби: Обичате цифрата 7

Може би сте забелязали малко необикновената си податливост към цифрата 7. Свързва се с духовното, психическото и интелектуалното развиване, както и с мъдростта и висшето размишление. Ако видите поредност от няколко седмици денем (например часовникът демонстрира 7:07), ви чака нещо доста позитивно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР