Смята се, че 48-годишният актьор е бил намерен в безсъзнание

...
Смята се, че 48-годишният актьор е бил намерен в безсъзнание
Коментари Харесай

Почина Лий Сун-Кюн, известен с ролята си във филма Паразит

Смята се, че 48-годишният артист е бил открит в безсъзнание в кола в парк в центъра на Сеул сутринта на 27 декември, съобщи Би Би Си.


Не е ясно дали Лий самичък е протегнал ръка на живота си, само че полицията е получила сигнал, че той е напуснал дома си, откакто е написал прощална записка, заяви осведомителна организация Yonhap.

От октомври той е разследван за хипотетична приложимост на опиати.

Yonhap оповестява, че е бил обвинен, че е взел опиати със чиновник в бар в Сеул. Той е споделил, че макар че е взел това, което тя му е дала, не е знаел, че това са противозаконни опиати.

Съобщава се, че хостесата в бара е споделила на полицията, че той неведнъж е употребявал опиати в дома ѝ - нещо, което той отхвърля. По-рано той е изискал посредством юриста си да се подложи на тест с детектор на лъжата.

Тестовете му за опиати са дали негативни или неубедителни резултати, се добавя в отчета.

Полицията изрази страдание, че Лий е умрял в разгара на следствието, само че че следствието е " извършено с негово единодушие ", заяви News1 Korea.

Агенцията на Лий, HODU&U Entertainment, съобщи: " Няма метод да се овладее скръбта и отчаянието. С почитание ви молим да се въздържате от разпространение на погрешни обстоятелства, учредени на спекулации... с цел да не бъде последният път на [Ли] неправдив ".

Актьорът, който беше женен и имаше двама сина от актрисата Jeon Hye-Jin, имаше актьорска кариера, продължаваща повече от две десетилетия.

Изпълнява основните функции в десетки филми и телевизионни излъчвания.

Международна популярност му носи ролята на Пак Донг-Ик в " Паразит ".

Филмът сграбчи четири награди на " Оскар " -ите през 2020 година, в това число за най-хубав филм и стана първият неанглоезичен филм, който печели премията./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР