Смяната на изпълнителния директор на АЕЦ Козлодуй – Нови мощности“

...
Смяната на изпълнителния директор на АЕЦ Козлодуй – Нови мощности“
Коментари Харесай

Вписаха в Търговския регистър новото ръководството на „АЕЦ Козлодуй – Нови мощности“

Смяната на изпълнителния шеф на „ АЕЦ Козлодуй – Нови мощности “ ЕАД към този момент е формален факт, като решението на Съвета на шефовете на притежателя на капитала, е вписано на 21 март, в Търговския указател.
За повторно от основаването на сдружението през 2012 година неговото управление е поверено на Валентин Илиев. Той сменя на поста Любен Маринов, който беше изпълнителен шеф през последните 10 години.
Валентин Илиев е роден на 4 март 1971 година в Благоевград. Завършил е Техническия университет – София, компетентност „ Ядрена енергетика “. В Университета за национално и международно стопанство -София, през 2007 година придобива магистърска степен по „ Бизнес администрация “. От 1997 година работи в АЕЦ „ Козлодуй “. Последователно минава през всички длъжности в оперативното звено на 1-4 блок и доближава до позицията „ Дежурен инженер на блок “. През 2008 година стартира работа в направление „ Инженерно обезпечаване “, където заема разнообразни позиции дo „ Главен технолог “ на 1-4 блок. През 2012 година заема поста „ Ръководител на ръководство „ Нови мощности “ в дирекция „ Развитие и модернизации “ и управлява от страна на АЕЦ „ Козлодуй “ дейностите по плана за нова нуклеарна мощ.
Автоматично в комерсиалния указател е вписана и смяна в Съвета на шефовете на „ АЕЦ Козлодуй – Нови мощности “ ЕАД, като мястото на Маринов е заето от Валентин Илиев. Председател на СД е изпълнителният шеф на едноличния притежател – АЕЦ „ Козлодуй “, Георги Кирков, а член Ивайло Иванов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР