Смутеният“ Доналд Тръмп няма пари“, за да плати своето зашеметяващо

...
Смутеният“ Доналд Тръмп няма пари“, за да плати своето зашеметяващо
Коментари Харесай

Краят на империята на Тръмп? „Осраменият“ Доналд „може да подаде молба за банкрут“, за да плати дело за измама в размер на 365 милиона паунда

„ Смутеният “ Доналд Тръмп „ няма пари “, с цел да заплати своето зашеметяващо дело за гражданска машинация на стойност 365 милиона паунда и „ може да подаде молба за банкрут “ с цел да спре активите му да бъдат запорирани, предизвести специалист.

Бившият президент се оплака, че може да се наложи да продаде част от своята имотна империя на „ пожарни продажни цени “, с цел да оправдае присъдата за машинация, откакто беше открито, че е надценил цената на парцелите си, с цел да подведе кредитори и застрахователи.

Пишейки в Truth Social, Тръмп оплака: „ Никой до момента не е чувал за нещо сходно. Ще бъда заставен да ипотекирам или продам огромни активи, може би на цени на Fire Sale, и в случай че и когато печеля Обжалване, те щяха да изчезнат. "

Потенциалните цели могат да включват парцели като неговия пентхаус Trump Tower, офис постройка на Wall Street и голф стадиони. Офисът на Джеймс може също по този начин да изиска позволение от съда да източи банковите сметки и капиталовите портфейли на Тръмп или да разпр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР