Смущаващо вирусно видео, циркулиращо онлайн тази седмица, показва как китайски

...
Смущаващо вирусно видео, циркулиращо онлайн тази седмица, показва как китайски
Коментари Харесай

Видео на китайски лекар, който удря възрастен пациент с юмрук в главата по време на операция, предизвиква възмущение

Смущаващо вирусно видео, циркулиращо онлайн тази седмица, демонстрира по какъв начин китайски хирург неведнъж удря 82-годишен пациент в главата по време на процедура.

Предполагаемият случай е станал през 2019 година в офталмологична болница в югозападния китайски град Гуйганг, ръководена от компанията Aier China.

В тревожните фрагменти от камерите за видеонаблюдение, които бяха оповестени в Weibo тази седмица от доктор Ай Фен, шеф на незабавното поделение на централната болница в Ухан, доктор се движи над пациент, повит в тъмнозелено хирургическо одеяло.

Когато 82-годишната пациентка стартира да сменя позициите си под одеялото, лекарят наподобява нанася три бързи удара по главата й. В един миг от видеото различен чиновник на болничното заведение се появява в кадър и оказва помощ за задържането на размахващия се пациент.

Aier China съобщи в изказването си, че лекарят „ се е отнесъл жестоко към пациентката в незабавна обстановка “, откакто се твърди, че тя не е обърнала внимание на предизвестията на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР