Смразяващи кръвта подробности за хладнокръвните убийци, удушили с голи ръце

...
Смразяващи кръвта подробности за хладнокръвните убийци, удушили с голи ръце
Коментари Харесай

Зловещо! Убийцата от “Драгалевци” Габриела Славова - едно от лицата на “Продължаваме промяната” в Бургас

Смразяващи кръвта детайлности за невъзмутимите убийци, удушили с голи ръце почтен мъж в столичния квартал “Драгалевци ”, излязоха на бял свят.

 

Мъчително умъртвеният се споделя Пейо Пеев, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Името на съпругата-удушвачка е Габриела Славова, която е кандидат-депутат и деятел на “Продължаваме Промяната ” в Бургас. Тя е работила в Община Бургас - шеф на отдел „ Превенции и юношески политики “. Била е включена и в кандидат-депутатската листа на Политическа партия за изборите през 2021 година

 

Другата килърка е майката й Красимира Трифонова (бивш консул в Тайланд, обвинила преди години в полов тормоз някогашния ни дипломат там).

 

В сагата е заплетен и някогашен народен представител от “Продължаваме смяната ” - Велико Минков. През 2021 година, в качеството си на депутат от русенската листа на „ Промяната “, той напуща Народното събрание.

Минков подава заявление ден преди оповестяването на проектосъстава на съдружния кабинет с уточнението, че претекстовете му са персонални. Поводът са стартиралите правосъдни каузи против килърката Габриела, която ражда дете от него, само че му го лишава посредством машинация.

 

Въпреки, че точният претекст на зверското закононарушение още не е обяснен дефинитивно, водещата версия е напън върху Пеев да се откаже от родителските права над детето си, от страна на двете дами.

 

Във съдбовната нощ на 18 януари т.г., той бива подведен от Габриела Славова и тъща си Красимира да отиде на среща с тях измежду нощите в квартал “Изгрев ”, под претекст, че трябвало да изяснят нещо по исковете за бащинство и режима за срещи с общото им дете. Още с влизането си в колата, майката и щерката го удушават и закарват натрупа му на Витоша, в посока Алеко, завит в найлонов чувал. Отбиват по черен път и вършат опит да възпламенят колата, с цел да замаскират следите си. Зла смешка им изиграва фактът, че автомобилът е дизелов и не се взривява като бензиновите.

По данни на проверяващите, с двете черти вдовици е имало един или няколко помагачи от мъжки пол, чиято идентичност предстои на изясняване.

 

Лобното място също не е било определено инцидентно - фотографското занимание на Пейо постоянно го е отвеждало към Алеко. Както написа негов другар: “Като го стегне шапката - я да си поснима някое дръвче, залезче, небето или просто да подиша малко планината както обичаше да споделя. Та те взеха решение да го подпалят на обичаното му място, та и всички ние за които той беше светлина да не можем да си го изпратим, а ще гледаме затворен ковчег ”.

Кошмарните детайлности не свършват до тук. Седмица по-рано, на връх Ивановден, при следващата среща с Пейо, Габриела от “Промяната ” му носи топъл шоколад в колата “за да се сгрее ”. Минути откакто го изпива, той усеща неразположение и потегля с колата да се прибира. Едва стигайки до прага на дома си, той залита, стартира да повръща, зрението му се замъглява и губи схващане. На идващия ден е бил обездвижен на легло, свидетелстват околните му пред Министерство на вътрешните работи. Разследващите стигат до умозаключение, че още тогава Габриела и Красимира вършат опит да го умъртвят, поставяйки отрова в напитката му.

 

Зад ужасяващото закононарушение се крие мръсна, злокобна и изпълнена с отвратителни секс секрети история, в която са забъркани водещи фигури от “Продължаваме смяната ”. Разказва ни я наш четец в писмо до редакцията, което ще публикуваме без каквато и да е интервенция.

“Пише ви другар на убития предходната седмица мъж Пейо Пеев. Имах потребност да напиша долния текст с цел да го обявявам в профила му във фейсбук. Изпращам го и на Вас, тъй като считам че същинските хора борещи се за истината би трябвало да знаят през какво мина нашият другар и най-важното всички би трябвало да знаят какъв човек беше той в действителност. Следствието работи съвършено и стремително всички там одобриха нещата доста персонално и още обясняват условия и елементи за помагачите и несъмнено по тази причина не афишират още всичко. За главното обаче нямат подозрения!

 

Преди към шест години Габриела Славова забременява от Пейо Пеев. Още до момента в който беше бременна, Габриела и майка й решиха, че Пейо Пеев не е заслужен да бъде татко на детето им, защото не бил задоволително състоятелен и перспективен, пречел на бъдещата й кариера на политик и посланик (момчето съгласно тях беше „ елементарен инженер “). Габриела даже роди скрито и дълго време не искаше да признае бащинството на Пейо Пеев.

През септември предходната година Габриела забременя за повторно от някакъв млад народен представител от “Продължаваме Промяната ” в Бургас. По незнайни за мен аргументи, Габриела не смяташе и този татко на второто си дете за задоволително перспективен. Тогава тя и майка й Красимира Трифонова започнаха да заплашват и изнудват Пейо Пеев да подписа брак с Габриела и да признае непознатото момченце за свое. Странното е, че Габриела и Пейо в никакъв случай не заживяват дружно. Не са живели дружно до момента в който са имали едно дете. Не са живели дружно, когато е забременяла от депутата, оженила се е в този интервал за Пейо и със закани го е предиздвикала да признае непознатото дете ”, написа източникът ни, чието име пазим в редакцията.

След време Пейо Пеев и депутатът от “Продължаваме Промяна ” стартират каузи против майката Габриела Славова за машинация, за бащинство и за душевен тормоз.

 

Ето по какъв начин продължава писмото:

 

“….Няма ни го Пейчо към този момент! Отнеха ни го! Пейо оставяше светлина и добрина във всичко до което се докоснеше и във всичко с което се заемеше. Освен бизнесите, с които се занимаваше " елементарния инженер " обичаше фотографията. Много обичаше да снима залезите, а изгревите както обичаше да споделя „ …са да си ги изживееш на живо… “. Във фейсбук има страница “Пейозажи ”, за който желае да се допре същински до душата на фотографа и индивида. Възпитаник на немската гимназия, завърши  в Германия авиоинженерство след това работи към European Aeronautic Defence and Space Company по вибрационна оптимизация на мотор за Airbus. В един миг си сподели “липсва ми България там се усещам добре ” и се върна. Работи за клон на Dassault Systems в София. После последователно пое бизнеса стартиран от фамилията в Чирпан редом с това и бизнес с мебели в Пловдив. Много ще си кажат брей гледай го тоя някакъв магнат – състоятелен някакъв. Не! Въпреки бизнесите не му е било елементарно в никакъв случай и постоянно е бил притиснат от към финанси и благоприятни условия, време само че той постоянно споделяше: “… не ми би трябвало доста имам задоволително и върша нещата, които харесвам… “. Владееше съвършено немски и британски, само че най-перфектно владееше добротата, емпатията и алтруизма. Той беше най-емоционално интелигентния другар който съм имал – космополит, необятно скроен, разбиращ, спокоен. Каква подигравка по този начин и не станахме другари във фейсбук, значи несъмнено не се броя поради новите разбирания. Много виновен, добър, можещ всичко млад мъж с доста сила и религия в бъдещето и положителното до степен на доверчивост.

Само че тези изроди не можеха въобще да оценят какво благосъстояние е той като човек, а в противен случай одобриха всичко това за уязвимост и се опитваха 6 години да го убият душевен.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР