Смолян. Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на здравната

...
Смолян. Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на здравната
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и кандидатът за евродепутат Марин Захариев участваха в кръводарителска акция

Смолян. Председателят на ПГ на ГЕРБ и ръководител на здравната комисия в Народното събрание доктор Даниела Дариткова и претендентът за евродепутат Марин Захариев участваха в кръводарителка акция в смолянската болница. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Инициативата е десета подред, проведена от структурата на ГЕРБ в регионалния град.
„ Въпреки напредъка на здравната просвета, не е фиктивен сурогат на кръвта. Тя е нужна за незабавни обстановки, за животоподдържащи операции при оперативни интервенции. Животът на доста хора зависи от ежемесечните кръводарявания. Даряването на кръв действително избавя човешки живот “, сподели доктор Дариткова.
Нейният апел е следният: „ Ако желаете да участвате в животоспасяващи процедури, дарете кръв! Това е най-хубавият метод да станете съпричастни и да извършите нещо скъпо за другите! “.
В самодейността взеха присъединяване 15 членове и симпатизанти на ГЕРБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР