Смолян. Екипи на пътноподдържащото дружество работят за възстановяване на движението

...
Смолян. Екипи на пътноподдържащото дружество работят за възстановяване на движението
Коментари Харесай

АПИ: Работи се за възстановяване на движението по път II-86 Асеновград - Смолян, където преминаването беше ограничено заради свлачище

Смолян. Екипи на пътноподдържащото сдружение работят за възобновяване на придвижването в сектора Нареченски бани – Юговско ханче на път III-86 Асеновград - Смолян. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ . По-рано през днешния ден прекосяването в правата беше лимитирано, а трафикът беше ориентиран по обходен маршрут през път III-866 Кричим – Девин поради срутване на скална и земна маса. Около 600 тона е падналата скална маса.
Трафикът се възвръща в една лента. Движението в другата ще остане лимитирано, защото има заплаха от срутване на нови скални маси. За да се подсигурява сигурността на пътешестване в идващите дни, алпинисти ще обрушат ската. Необходимо е водачите да карат деликатно и с нараснало внимание, спазвайки пътната сигнализация.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР