Смокинята се прилага от древни времена за оздравяване на организма,

...
Смокинята се прилага от древни времена за оздравяване на организма,
Коментари Харесай

Много лесен еликсир от смокини прави чудеса с тялото

Смокинята се ползва от антични времена за излекуване на организма, за увеличаване на физическите и умствените качества и за лекуване на доста други болести.

Това средство оказва помощ за възстановяване на храносмилането, способства за събаряне на килограми и изкарва токсините от организма.

Богато е на калций и калий, който укрепва сърцето и съдовете. Отлично усъвършенства положението на кожата и цвета на лицето. Укрепва имунната система и форсира обменните процеси.

Необходими съставки:

• 20 броя сушени смокини;

• зехти

Начин на подготвяне:

Разрежете всичките 20 смокини на половина и ги поставете в стъклен буркан. Добавете толкоз зехтин, че плодовете да се покрият изцяло и 1-2 см от горната страна. Оставете буркана в хладилника за 40 дни.

Как се приема:

Употребява се по половинка смокиня и 1 чаена лъжичка от зехтина, в който са престояли плодовете. Препоръчва  се да се одобряват 5-10 минути преди закуска. Употребявайте, до момента в който свърши наличието в буркана. Лечебното влияние на това вкусно средство се усеща незабавно. Такова лекуване можете да организирате 2-3 пъти в годината.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР