Смирете се, спрете да демонстрирате инати си пред народа и

...
Смирете се, спрете да демонстрирате инати си пред народа и
Коментари Харесай

Гергана Стоянова към политиците: Спрете се и свършете работата, за която сте избрани

Смирете се, спрете да демонстрирате инати си пред народа и свършете работата, за която сме ви избрали там.

Това обръщение насочи към политиците от студиото на „ Добро утро, Европа “ актрисата Гергана Стоянова.

„ Вчера по случайност бях у дома и съумях да изгледам всички речи една след друга. Наистина бяха възхитена и въодушевена от всичко, което те споделиха. Това, което те приказваха от естрада беше фантастично. Малко по-късно обаче те започнаха да показват, че отиваме към нови избори. Не може да тръгнеш да се занимаваш с политика, преди да си решил въпросите с егото си. Не можем ние гледаме от екрана хора, които играят напук и вършат на инат “, разяснява настоящата политическа обстановка тя.

По думите ѝ политиците у нас са недорасли.
България има потребност от любов, а не от ненавист. Има едно главно предписание, с което ние би трябвало да се съобразяваме, живеейки на територията на България – по никакъв мотив да не приказваш неприятно за родината си.
„ Искам известността ми в България, доколкото я имам, да служи на децата ни, на развиването на нацията ни “, уточни Стоянова.

Актрисата описа и за идния трети концерт на плана „ Пеещи актьори “.

„ Прекрасна симфония от гласове. На сцената в зала 1 на НДК, на 1 ноември в 20 ч., ще има близо 70 души оркестър, водени от прелестния диригент Георги Милтиядов и ще има близо 25 реализатори, сред които професионални актьори и професионални артисти. Звездите в короната са Орлин Горанов, Орлин Павлов, братя Аргирови, Марги Хранова и други “, означи Стоянова, която е водещ на концерта.
„ В никакъв случай не пропускайте това, което ще се случи в НДК, тъй като надали в миналото ще се повтори повече в подобен състав “, уточни още тя.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР