Смениха зам.-директора на полицията в Монтана и началниците в Лом

...
Смениха зам.-директора на полицията в Монтана и началниците в Лом
Коментари Харесай

Официално! Смениха зам.-директора на полицията в Монтана и началниците в Лом и Берковица /снимки/

Смениха зам.-директора на полицията в Монтана и началниците в Лом и Берковица, научи BulNews.
Със заповед на министъра на вътрешните работи от 29 юни за зам.-директор на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана е назначен комисар Даниел Псалтиров.
Той е приключил Академията на Министерство на вътрешните работи, компетентност „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “ и компетентност „ Право “ в ЮЗУ „ Неофит Рилски “ - Благоевград. В районното ръководство в областия център Монтана постъпва през 2004 година, като е заемал длъжностите дознател, шеф на РУ-Монтана и шеф на ОДМВР-Монтана. До момента комисар Псалтиров бе шеф на проверяващите служители на реда в локалното районно ръководство.
За началник на районното ръководство в Лом е назначен гл. контрольор Георги Петков.
Той е приключил Технически университет-Габрово и УниБИТ-София. В районното ръководство на Лом постъпва през 1993 година, като е минал през длъжностите полицейски контрольор, шпионин, шеф на Участък Якимово и РУ-Лом. До момента Петков бе шеф на престъпна полиция в РУ-Лом.
За шеф на берковското районно ръководство бе определен гл. контрольор Мартин Йонин.
Toй е приключил Технически университет-София. В полицията в Берковица постъпва през 2001 година като контрольор Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) в охранителна полиция. Работил е като шпионин в районното ръководство на града под Ком, шпионин в РУ-Вършец, шеф на РУ-Вършец, началник на бранш „ Управление на собствеността и обществени действия “ в ОДМВР-Монтана. До момента Йонин беше шпионин в престъпна полиция на районното ръководство в Берковица.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР