Сменен е и директорът на полицията в Монтана. Със заповед на

...
Сменен е и директорът на полицията в Монтана.
Със заповед на
Коментари Харесай

Смениха и шефа на полицията в Монтана

Сменен е и шефът на полицията в Монтана.

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от 31 август на този пост е назначен старши комисар Пламен Томов.

Днес той беше публично показан от заместник-министър Кирил Ценкин.

Томов увери, че ще работи за п одобрение на организацията на работа в полицейската дирекция и надграждане на постигнатите резултати.

Той благодари на предшественика си за добре свършената работа и изрази убеденост, че ще продължи да извършва с сътрудниците си служебните отговорности с отговорност и професионализъм.
 Калин Стоянов отхвърля да има чистка в Министерство на вътрешните работи
Калин Стоянов отхвърля да има чистка в Министерство на вътрешните работи

Избира си хора, на които има доверие, че ще се оправят с работата си

Старши комисар Пламен Томов е роден през 1976 година в Лом. Завършил е висше обучение в Академия на Министерство на вътрешните работи гр. София, компетентност " Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред ", има и магистърска степен по " Право " ЮЗУ гр. Благоевград.

Професионалната му кариера в Министерство на вътрешните работи стартира през 2001 година като шпионин в бранш БОП при ОДМВР -Монтана. Заемал е още длъжностите шеф група, шеф бранш " Противодействие на престъпната престъпност " в полицейската дирекция и шеф на Районно ръководство - АЕЦ - Козлодуй при ОДМВР-Враца. В продължение на две години /2019 г-2021/ е изпълнявал длъжността шеф на ОДМВР-Монтана. През последните две години е работил в оперативна работа на ОДМВР-Монтана.

Припомняме, на 11 август вътрешният министър в Благоевград, Пловдив и Пазарджик, а шефът на ОДМВР в Бургас поста си и системата на Министерство на вътрешните работи.

Бившият вътрешен министър Иван Демерджиев упрекна Стоянов , че в Министерството на вътрешните работи съставляват чистка по отношение на идните локални избори наесен.
 Тихомир Безлов: Рокадите в Министерство на вътрешните работи се вършат по политически аргументи
Тихомир Безлов: Рокадите в Министерство на вътрешните работи се вършат по политически аргументи

Министерство на вътрешните работи се политизира, изключително след 2021 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР