Смело може да се каже, че Рибите са най-загадъчната зодия

...
Смело може да се каже, че Рибите са най-загадъчната зодия
Коментари Харесай

Защо не е никак лесно да разбереш Рибите

 Защо-не-е-никак-лесно-да-разбереш-Рибите

Смело може да се каже, че Рибите са най-загадъчната зодия от всички. И са доста сложни за прочитане. А да ги схванеш е още по-трудно. Има два разновидността: или не можеш да схванеш какво се случва тъкмо в главата на твоя приятел-Риби… или ти самият си Риба. И страдаш от неразбирането на близките.

1. Последните в листата

Рибите са последни в реда от дванайсетте зодиакални знаци. И в неговите представители участват характерностите и чертите на предходните единайсет. Затова постоянно Рибите са нерешителни. Те са в непрекъснат вътрешен спор.

2. Те са мечтатели

Въпбражението им е просто необикновено. А креативът им няма граници. Вечно витаят в облаците. Това им дава ексцентрична вероятност към обстановката. Но от време на време имат проблеми с това да отличават действителността от това, което се случва в главата им.

3. Постоянно са в търсене на новото

Рибите обичат приключенията. Вечно преследват новото, разнообразния опит. И запознанства. Но тази им специфичност им въздейства негативно на способността да звържат съществени, продължителни връзки. Няма да е неприятно да намерят приключението, което търсят, в един човек. Това биха били доста постоянни връзки.

4. Емпатията е доста значима

Постоянно мислят, постоянно прибягват до интуицията си и… са непоправими емпати. Те доста тънко усещат хората. Рибите са първият човек, на който можеш да се обадиш, в случай че са ти разрушили сърцето или шефът ти се е развикал.

Но там е и казусът. Често си поставят на сърце непознатите проблеми, поради което са непрекъснато претрупани. И прочувствено изтощени.

5. Нуждаят се от обща вълна

Рибите имат огромна потребност от комуникиране, от мощни обществени взаимоотношения. Те могат да се разкрият пред даже изцяло непознати хора. Но и избират доста деликатно тези, които позволяват в близкия си кръг другари.

Те са интроверти, само че постоянно могат да бъдат душата на компанията. Всичко зависи от това дали са на една вълна с тази компанияя. Тъй като са доста чувствителни, елементарно може да им писне. И да се затворят в себе си.

6. Ще се учудите какъв брой спокойни могат да бъдат, откакто допреди час са забавлявали тълпата 

Както към този момент казахме, те са интроверти. Ако ги срещнете след тежък ден, най-вероятно ще са раздразнителни и няма да им се приказва. Но казусът не е във вас. Просто им би трябвало презареждане. Така се случва когато Рибите отделят доста сила в общуването с хората.

7. Рибите виждат в хората единствено доброто 

Те безусловно одобряват всеки. Вероятно тъкмо Рибите са измислили „ Невинен до доказване на противното “.

8. Понякога желаят да са сами

Нужно им е време, с цел да привикнат към нов човек. И да се провиснал. Да, Рибата няма да ви пусне в сърцето си незабавно. Но безусловно от първата секунда може да усетите връзка посред ви.

Но също по този начин Рибите обичат да прекарват времето си сами със себе си. Понякога може да им е нужно доста време, с цел да се привържат към човек и да го пуснат в душата си. Но, в случай че това се случи, ще ви бъдат правилни постоянно.

9. Ако сте под стрес, Рибите ще го почувстват

Внимателно подбирайте думите си и се постарайте да бъдете почтени, говорейки за своите усеща, защото Рибата така и така към този момент знае всичко. Думите могат мощно да я ранят.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР