Смелият шофьор Христо Христов, който застана пред камерата на предаването

...
Смелият шофьор Христо Христов, който застана пред камерата на предаването
Коментари Харесай

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! Уволниха шофьора Христо Христов, дръзнал да каже истината за пакет Мобилност

Смелият водач Христо Христов, който застана пред камерата на предаването "Презареди България " с водещи Николай Бареков и Димитър Байрактаров, с цел да опише истината за пакет "Мобилност " е бил дисциплинарно уволнен от превозвача.

Припомняме, че на 09.05.2019 година Христов даде дълго изявление, в което описа по какъв начин всички интернационалните водачи се назначават и обезпечават върху минимална работна заплата. Христо Христов описа и за жестоки способи за употреба на
водачите от превозвачите, като даде образци по какъв начин са принуждавани да покриват всевъзможни несвойствени разноски, както и да работят без отмора дни наред. Освен всичко това водачът разкри и неповторими схеми, с които си служат превозвачите за данъчни и финансови измами.

По този метод Христо Христов в прав текст разобличи Джамбазки, Новаков и всички, които се оповестиха срещу въвеждането на пакет "Мобилност ". Христо Христов удостовери напълно истината, че само Николай Бареков и "Движение Презареди България " с поддръжката си за пакет "Мобилност " са застанали на страната на водачите и трудещите се българи.

Цената на истината бе заплатена от Христо Христов с дисциплинарно уволняване. Странното е, че превозвачът продължава да се държи като робовладелец, защото не прибирал трудовата брошура на Христов и го принуждавал да му заплаща обезщетение!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР