Смъртта вече не е краят на кариерата за един актьор

...
Смъртта вече не е краят на кариерата за един актьор
Коментари Харесай

Зловещо или гениално: как Том Ханкс ще участва във филми и след смъртта си?

Смъртта към този момент не е краят на кариерата за един артист или най-малко по този начин счита Том Ханкс. Защо? Изкуственият интелект и дийпфейк технологията  дават тази опция, сподели артистът по време на скорошен диалог в подкаста „ The Adam Buxton Podcast “, предаде BBC.

И двете технологии бяха демонстрирани на филмовия фестивал в Кан с помощта на международната премиера на кино лентата „ Индиана Джоунс и реликвата на ориста “ , който употребява изкуствен интелект, с цел да помогне на Харисън Форд да се " подмлади ", по този начин че да наподобява като героя си от „ Похитителите на изчезналия кивот “ от 1981 г. 

„ Първият път, когато направихме филм, който имаше голямо количество наши лични данни, заключени в компютър – безусловно методът, по който изглеждахме – беше филм, наименуван „ Полярен експрес “, сподели Ханкс, имайки поради коледния филм на Робърт Земекис от 2004 г.  „ Усетихме по какъв начин това идва, видяхме, че ще имаме тази дарба да вземем нули и единици от вътрешността на компютъра и да ги превърнем в лице и в воин. Това единствено е нараснало милиард пъти от този момент и го виждаме на всички места. "

Ханкс сподели, че с помощта на изкуствения разсъдък и технологията дийпфейк сега е допустимо той да показа няколко кино лентата, в които ще се появи като 32-годишен. Тази опция ще продължи да съществува и след гибелта му, означи 66-годишният артист.
 Най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън  Най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън  Най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън  Най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън
„ Вече всеки може да пресъздаде себе си на всяка възраст посредством неестествен интелект или дийпфейк технология. Може да бъда блъснат от рейс на следващия ден и това е, само че осъществяванията могат да продължат и не престават, и не престават, и не престават “ , сподели Ханкс. „ Извън разбирането на неестествен интелект и дийпфейк, няма да има какво да ви подскаже, че не съм аз и само аз. И ще има някаква степен на реалистично качество. Това сигурно е артистично предизвикателство, само че е и юридическо. “

 том ханкс Getty

Носителят на " Оскар " разкри, че " всички гилдии, всички организации и всички правни компании " сега дискутират " правните последствия от това, че моето лице и гласът ми, и тези на всички останали са наша интелектуална благосъстоятелност ".

Ханкс добави: „ Без подозрение хората ще могат да кажат [че това е неестествен интелект], само че въпросът е дали ще им пука? Има някои хора, на които не им пука, които няма да създадат това разграничаване. "

За „ Индиана Джоунс и реликвата на ориста “ изкуственият разсъдък беше употребен за добиване на фотоси на лицето на Харисън Форд от филми от неговата филмография. Тези изображения бяха преобразувани за пресъздаване на по-младото му лице.

 edna Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР