Смъртта на Радо Андреев преобръща света на Денис в новите

...
Смъртта на Радо Андреев преобръща света на Денис в новите
Коментари Харесай

Какви са последствията след смъртта на Радо Андреев в „Братя“?

Смъртта на Радо Андреев прекатурва света на Денис в новите епизоди на „ Братя “ тази седмица по NOVA. Унищожителното възприятие за виновност изтезава Топал след съдбовния случай по време на задачата му. В опит да избави живота на дамата, в която е влюбен, той стреля против един от най-близките си хора.

Импулсивният изстрел е гибелен и Денис не може да си елементарни грешката. Цялото му създание се бори с обстоятелството, че стремежът му да загърби порочния кръг на опиатите и убийствата го е отвел назад към тъмната страна, от която пробва да се измъкне. Топал взема решение да се откаже от всичко и да постави завършек на сделката си с Давидов. Как ще реагира генералът и какво ще се случи с Денис от тук нататък?

Пряко наранена от гибелта на Радо е и неговата щерка Сара. Останало без биологичните си родители, детето по закон е предадено на грижите на институциите. Това отчайва Сандо, тъй като той желае да вземе и отгледа Сара, както е заречен на татко ѝ. Намерението му удря на камък, тъй като няма роднинска връзка с момиченцето и обществените служби отхвърлят да му я поверят. Сандо пробва да си открадне време с нея, само че публично няма право да я вижда, макар че е най-близкият ѝ останал човек. На какво е подготвен, с цел да прибере детето и има ли метод да реализира своя проект?

Ситуацията към бегълците Мая и Велин става все по-напрегната. Те не престават да се крият, само че се надяват, че откраднатият артефакт ще се продаде на черния пазар и по този метод ще съумея да се снабдят със средства. Двамата са наясно, че антикварят се възползва от тежкото им финансово състояние, с цел да получи старинната китайска купа на занижена цена, само че нямат различен избор. Събитията, обаче, ще ги изненадат и Донкови ще бъдат сложени пред нови, още по-сложни условия. Какво ги чака и против кого би трябвало да се борят? Не пропускайте да разберете в новите епизоди на „ Братя “ от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA.

Последвайте и на „ Братя
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР