Смъртта на журналиста Милен Цветков шокира българите, а негови близки

...
Смъртта на журналиста Милен Цветков шокира българите, а негови близки
Коментари Харесай

Горчиво признание от Дани Петканов за Милен Цветков! Закани се да търси справедливост

Смъртта на журналиста Милен Цветков шокира българите, а негови близки другари към момента мъчно приказват за него в минало време. Сред първите, които описаха болката си с думи беше Даниел Петканов, който призна, че дължи метода си на живот през днешния ден точно на починалия водещ. 

Виж още: Втори татко, най-хубав другар, брат... Дани Петканов с прочувствен роман за Милен Цветков

В Instagram той описа за това по какъв начин са се срещнали, по какъв начин са работили двамата. Дани Петканов приказва за характера на Милен и за другарството макар професионалните разногласия и това, че е давал предупреждение 3 пъти за един месец. 

Виж още: Скръб и яд: известни българи си спомнят за Милен Цветков

Във видео в своя канал Дани Петканов посвети видео на Милен Цветков, в който разшири описа си, като приказва доста за характера му, обичаните занимания и морала в работата на журналиста. Нещо повече - Дани Петканов се закани, че ще напусне страната, в случай че след края на работата на съд и прокуратура по случая не спечелва справедливостта. 

Виж още: Фики посвети ария на Милен Цветков и на всичи жертви по пътищата, зове: Да бъдем виновни!

" На 19 април 2020 година победи несправедливостта ", съобщи във видеото Петканов. Той назова 22-годишният Кристиан Николов, предизвикал злополуката, " дрогиран келеш ", която е оставил две деца сираци. Дани Петканов изрази убеденост още, че в случай че Николов не си заплати на този " подкупен свят ", то на другия, където всичко се вижда и знае, ще си заплати. 

Виж още: Любен Дилов, Камен Воденичаров, Слави Трифонов: Спомен за Милен Цветков от първите му сътрудници в Ку-ку

" Колкото и цинично да ви прозвучи съм сигурен, е имало през годините хора, наранени от непримиримостта на милен да търси правдивост, които са се зарадвали при новината за неговото ликвидиране ", беше краен във видеото Петканов. 

В края на влога си Лудия кореспондент показа нещо, което не е обществено притежание. Той съобщи, че от година и три месеца с Милен Цветков не са поддържали контакт. И двамата създали по нещо, което засегнало другия и по този начин егото " спечелило " и не разрешило на двамата другари да поддържат връзка.

" Този факт ме кара да се усещам пъклен виновен ", признава Дани Петканов, който добавя, че е пъклен отчаян от себе си и доста пъти през тези месеци желал да му се обади и да му се извини, тъй като другарството им било повече от това его. " Закъснях ", споделя още той и отхвърля да търси опрощение за себе си, тъй като няма такова. Но поучава нас да извлечем поука и да се обадим на нашия " Милен ", тъй като в никакъв случай не се знае кой какъв брой ще е дълго на този свят и дали след това няма да съжаляваме, че егото ни е по-силно от любовта и другарството.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР