Смъртта на 82-годишната Благовеста Габровска от русенското село Щръклево е

...
Смъртта на 82-годишната Благовеста Габровска от русенското село Щръклево е
Коментари Харесай

18-годишен е блудствал, а след това и убил 82-годишната си съседка в русенско село

Смъртта на 82-годишната Благовеста Габровска от русенското село Щръклево е насилствена. Възрастната жена е била убита от 18-годишния си комшия, който преди този момент блудствал с нея. Убиецът е арестуван, оповестиха от Окръжната прокуратура в Русе.

 Разследват гибелта на 82-годишна жена в русенското село Щръклево (видео) Виж още

Тялото на пенсионерката, която била вдовица и живеела сама, било намерено от сина й на 2 януари. Тя била открита паднала по очи на пода в стаята й, а гърбът ѝ бил увит с одеяло. На място е осъществен оглед и е формирано досъдебно произвеждане. 

В резултат на взаимната работа сред прокурорите и чиновниците на ОД на Министерство на вътрешните работи - Русе е открито, че дамата е станала жертва на блудствени дейности и е била съзнателно умъртвена от 18-годишния С.А. от село Щръклево, който е неин комшия.

Младежът към този момент е арестуван и му е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране. Той ще остане в ареста за 72 часа, като предстои внасяне на искане до съда за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ".

По делото са осъществени огледи, претършуване, конфискувани са материални доказателства, разпитани са очевидци и са назначени експертизи.

Разследването по случая продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР