Смъртта на 14-годишна руска манекенка предизвика дискусии и догадки. Влада

...
Смъртта на 14-годишна руска манекенка предизвика дискусии и догадки. Влада
Коментари Харесай

Въпросителни около смъртта на 14-годишна руска манекенка в Китай

Смъртта на 14-годишна съветска манекенка провокира полемики и догадки. Влада Дзюба умря в петък след присъединяване в Седмицата на модата в Шанхай . В четвъртък момичето е имало планувани фотоси, само че були анулирани, тъй като се чувствала замаяна .  

A post shared by Cosmopolitan Malaysia (@cosmopolitanmy) on Oct 31, 2017 at 9:36pm PDT

На идващия ден била откарана в болница, само че умряла откакто положението й се влошило.„ Глоубъл таймс ” цитира медицински отчет, в който се споделя, че Дзюба е страдала от септикопиемия – тип отравяне на кръвта .  

A post shared by Mom's of Aurel Alika (@dnnvorelika) on Nov 1, 2017 at 10:25pm PDT

Излизащият на британски в. „ Сайбириън таймс ” твърди, че Дзюба е умряла от менингит , комплициран от хронично безсилие. Сред другите версии за гибелта на манекенката, е тежко безсилие от изморителните задължения .  

A post shared by @kennedy.hope.j on Oct 30, 2017 at 3:03pm PDT

Китайска фешън организация, представляваща 14-годишната рускиня, отхвърля обвиняванията, че момичето е било преуморено от работа. „ Съжаляваме, че загубихме ангел ”, разгласи управлението на организацията ESEE в Уейбо – китайският еквивалент на Туитър, и уточни, че седмицата а модата е приключила на 18 октомври, а Дзюба е умряла 6 дни по-късно.  

A post shared by Fashionymodas01 (@fashionymodas01) on Nov 1, 2017 at 2:37pm PDT

Смъртта на девойката в китайска болница хвърля светлина върху мрачния свят на манекенките от чужбина в Китай , доста от които идват от някогашния Съюз на съветските социалистически републики. Ръководителят на ESEE Жън И сподели пред в. „ Глоубъл таймс ”, че манекенката е работела по 8 часа на ден с почивки по време на двумесечното си престояване в Китай до гибелта си.  

A post shared by @itsmelovr on Oct 30, 2017 at 8:55am PDT

Влада Дзюба е щяла да навърши 15 години на 8 ноември . Нейната гибел провокира полемики за китайския закон, който разрешава деца под 16-годишна възраст да бъдат наемани в някои сектори с публично позволение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР