Смартфоните са неделима част от ежедневието. Но през последното десетилетие

...
Смартфоните са неделима част от ежедневието. Но през последното десетилетие
Коментари Харесай

Сгъваемата революция на Samsung променя света на смартфоните

Смартфоните са неделима част от всекидневието. Но през последното десетилетие „ умните “ устройства в джоба ни като че ли се променяха единствено от вътрешната страна - повече памет, по-мощни чипове и повече място за предпазване на данни. Потребителите чакаха години наред някоя компания да ги изненада и да промени напълно концепцията за съвременен смарт телефон. В средата на 2021 година Samsung отговори на потребителското търсене и стремежи с същинска гражданска война, отваряйки нова страница в света на сгъваемите устройства.



Третото потомство на серията Galaxy Z идва с две устройства - Galaxy Z Fold3 5G и Galaxy Z Flip3 5G. В хардуерно отношение и двата смарт телефона са повече от впечатляващи и не отстъпват по нищо, що се отнася до камери, процесор и съгласуваност. Революцията обаче идва с новаторската идея за сгъваемите екрани, които са може би най-голямата иновация на мобилния пазар в последните години.

И в случай че Galaxy Z Flip3 5G е съвършеното мобилно устройство за тези, които търсят доста по-компактни размери, то „ огромният му брат “ Galaxy Z Fold3 5G е основан за консуматори, които търсят преживяване като на таблет. Той е повече от трогателен, трансформира целия сегмент на смарфоните и можем да го определим като софтуерно знамение. Когато отворим телефона, пред нас блества фантастичният7,6-инчов Dynamic AMOLED 2x Инфинити Flex екран, който наподобява просто внушително.



За нововъведенията в може да приказваме дълго. Подобрената панта и механизъм за отваряне дават още повече сигурност при разгръщане на смарт телефона. Внимание заслужава и новият рейтинг на водоустойчивост IPX8. За първи път в историята на сгъваемите смарт телефони се основават такива, които имат резистентност към вода. Камерата също е на най-високо равнище и също като модула на GalaxyS21 серията е измежду най-хубавите на пазара. Самото име на модела пък демонстрира, че сгъваемото устройство е готово и за 5G мрежата.

Освен всички тези усъвършенствания, Galaxy Z Fold3 прави една сериозна стъпка, която е обвързвана с функционалността на смарт телефона. Корейската компания работи със софтуерния колос Гугъл, като от това партньорство се раждат редица нововъведения, особено за сгъваемите модели смарт телефони. Целта на тази колаборация е потребителите да имат опцията да се възползват в оптималната степен от революционните устройства в джоба си.



На първо място е значимо да кажем, че Galaxy Z Fold3 извежда най-популярната платформа за видеосподеляне – YouTube, на последващо равнище. Клиповете се приспособяват извънредно бързо и елементарно както към външния екран, по този начин и при разрастване на главния екран. Предната камера е скрита, с цел да се отстрани оня разсейващ фактор, когато гледате някакво видео. Ако желаете пък да гледате нещичко, до момента в който готвите, упражнявате или просто си почивате, можете да поставите своя Galaxy Z Fold3 във Flex режим и ръцете ви остават свободни да си изпълнявате дилемите.



Знаете ли, че Samsung имат особено предложение, с което потребителите получават безвъзмезден достъп до YouTube Premium за 2 или 4 месеца? Да, откакто закупите Galaxy Z Fold3 или други определени Galaxy устройства, се сдобивате с премиум акаунт в YouTube. YouTube Premium, както подсказва името, ще ви даде доста по-различно преживяване без видеата да бъдат прекъсвани от реклами. Освен това ще можете да теглите видеоклипове, които да гледате офлайн, да заключите екрана или да продължите във фонов режим. С YouTube Premium ще получите и достъп до извънредното наличие на платформата, както и до услугата за слушане на музика YouTube Music Premium.

GoogleDuo е друго приложение на Гугъл, което е особено усъвършенствано за екрана на Galaxy Z Fold3 5G. Докато сте във видеосреща или просто си говорите с другари, поставете Galaxy Z Fold3 в режим Flex, с цел да освободите ръцете си и да имате още повече благоприятни условия за себеизразяване. Също както Samsung, явно и Гугъл споделят мнението, че сгъваемите смарт телефони са бъдещето, и още много приложения са усъвършенствани особено за Galaxy Z Fold3. Гугъл Calendar, Гугъл Chrome, Gmail и редица други разработки на Гугъл са модифицирани по този начин, че да се възползват оптимално както от Flex режима, по този начин и от огромния главен екран.



Ключовото преимущество остава опцията за мултитаскинг. Функцията Multi-Active Window е без аналог на пазара досега. С Galaxy Z Fold3 можете да работите с до три приложения едновременно. Макар и това да звучи като екстра, която е ориентирана главно към заетите експерти, опцията да пишете мейл, до момента в който гледате обичаните си клипове или преглеждате календара си със задания да вземем за пример, обезпечено ще се трансформира в една от обичаните ви функционалности.

В цифровата епоха сигурността е все по-важна. Точно по тази причина сгъваемите модели на Samsung идват с Knox - водещо решение за мобилна сигурност, което обезпечава безвредна среда за потребителите, защитаваща информация от едно устройство без потребност от ИТ отбрана на трета страна.

Ако към момента не сте се убедили, че Galaxy Z Fold3 е новият ви смарт телефон, е добре да кажем, че всеки, който до 28 ноември закупи Samsung Galaxy от определена селекция мобилни устройства от партньорската комерсиална мрежа на Samsung както във физическите магазини, по този начин и онлайн, ще може да купи и часовник от серията на половин цена. Революцията при смарт телефоните в никакъв случай не е била по-достъпна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР