Смартфоните от А-серията на Samsung се отличават с големи и

...
Смартфоните от А-серията на Samsung се отличават с големи и
Коментари Харесай

А1 акцентира на две устройства от серията А на Samsung в новата си кампания

Смартфоните от А-серията на Samsung се отличават с огромни и красиви екрани, висока продуктивност и цени, които ги нареждат в междинния клас. Излезлите на пазара през 2020 година Samsung Galaxy A41 и Samsung Galaxy A71 не вършат изключение, като още веднъж оферират на потребителите чудесно съответствие сред цена и качество. Това е повода А1 да сложи акцент точно върху тях в най-новата си акция. Устройствата са налични както в магазините на телекома в страната, по този начин и онлайн на А1.bg. Особено преимущество на предложенията на А1 е, че се оферират в комплект с портативните акумулатори ttec PowerCard, със солидния потенциал от 5000 mAh.
По-компактното от двете устройства е Samsung Galaxy A41. Въпреки това, със своите 6,1-инча (15,49 см), този модел може да предложи задоволително огромен екран за гледане на мултимедийно наличие. Дисплеят му се възползва от технологията Super AMOLED, която дава обещание наситени цветове до най-малкия подробност, а резолюцията от FHD+ (2400 x 1080) ще бъде същинска приятност за окото.

Камерата на Samsung Galaxy A41 е тройна, като разпределението на мегапикселите по обективи следва правилото 48 MP + 8 MP + 5 MP. Говорейки за тях не може да пропуснем и селфи камерата, която е снабдена с 25 MP обектив. Независимо с коя камера е направена фотографията, софтуерът на устройството разрешава потреблението на разнообразни филтри и спомагателни функционалности.
Сравнявайки Samsung Galaxy A71 с казаното дотук, би трябвало да отбележим, че това устройство има всичко това, плюс още доста. Започвайки с дизайна, вършат усещане завладяващите двойки пастелни цветове в динамичен претекст. Тук екранът предлага 6,7-инча с резолюция FHD+ Super AMOLED Plus. Galaxy A71 има четворна камера с обективи 64 MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP, която е изцяло способна да конкурира качеството даже на някои флагмани.
Най-отличителните характерности на Samsung Galaxy A71 oбаче не са забележими с просто око. В корпуса на устройството може да бъде открит мощен процесор Qualcomm, чийто ядра са разграничени съгласно функционалностите, които извършват, на правилото 2 + 6. Двете „ огромни “ ядра са с продуктивност от 2,2 GHz. Те се подкрепят в другите задания от 6 други с мощ 1,8 GHz.

Това систематизиране на натоварването щади батерията, усъвършенства работата на устройство и оказва помощ на Samsung Galaxy A71 да се оправи даже и с по-тежките приложения и видеоигри. Това е смарт телефон, който е на горната граница на междинния клас, като сега може да бъде закупен от А1 на цени, започващи от 21,99 лв. на месец или 439,99 лв. в брой, при покупка с тарифен план  А1 One Unlimited 5XL. Samsung Galaxy A41 може да бъде открит в портфолиото на А1 на цени, започващи от 11,99 лв. на месец или 219,99 лв. в брой, още веднъж в композиция със същия тарифен проект.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР