Смартфоните Galaxy Note 10 и Note 10 Pro са едни

...
Смартфоните Galaxy Note 10 и Note 10 Pro са едни
Коментари Харесай

Изтече нова информация за смартфона Samsung Galaxy Note 10

Смартфоните Galaxy Note 10 и Note 10 Pro са едни от най-очакваните мобилни устройства за тази година. Междувременно в уеб пространството се появиха нови приключвания на информация, които загатват за нови оптимизации и по-добро съчетаване на S10 и Note 9.

Уеб изданието PhoneArena цитира блогъра Ice Universe, който заяви, че Galaxy Note 10 ще има екран със съответствие на страните 19:9 със напълно тънки рамки към екрана. Очаква се, че Samsung ще промени разположението на прореза в екрана, предопределен за слагането на предната камера. И още, този разрез ще стане доста по-малък спрямо предходните модели.



Според тази информация, доста ще бъде изменен задния панел. Това се отнася най-вече за позиционирането на камерата. Очаква се при Note 10 датчиците на главната камера да са ситуирани отвесно. Това решение ще даде опция на компанията да сложи по-мощни акумулаторни акумулатори.

PhoneArena добавя, че Note 10 ще има същата камера, каквато е сложена в смарт телефоните Galaxy S10. Ако това се окаже правилно, Galaxy Note 10 и Note 10 Pro ще имат 12 МР оптични модули с променлива апертура, оптична стабилизация на изображението и фазова система за автоматизирано фокусиране. Вторият оптичен модул ще е с резолюция 12 МР и 3х оптично нарастване. Третият датчик ще е 16 МР с широкоъгълна оптика. Очаква се Galaxy Note 10 Pro да има и Time-of-Flight датчик.



Резолюцията на предната камера ще е 16 МР, а Pro моделът ще има и ToF датчик на предния панел .

И последно, Galaxy Note 10 и Note 10 Pro ще имат UFS 3.0 памет, каквато се употребява в OnePlus 7 Pro.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР