Смартфонът Fujitsu arrows NX F-01K има свръхздрав метален корпус, съдържащ

...
Смартфонът Fujitsu arrows NX F-01K има свръхздрав метален корпус, съдържащ
Коментари Харесай

Анонс на Fujitsu arrows NX F-01K с много висока здравина

Смартфонът Fujitsu arrows NX F-01K има свръхздрав железен корпус, съдържащ три ребра New Solid Shield. Дисплеят е предпазен освен със закаленото стъкло Corning Gorilla Glass 3, само че и с 0,3 милиметровата издаденост към екрана. Ако телефонът падне с екрана надолу, целият удар ще бъде повлечен от усиления железен корпус, а не от нежното стъкло.



Защитата е от клас IP65/68 , като телефонът е минал сертификация по всичките 23 точки на американския боен стандарт MIL-STD-810G.



От едната страна на устройството е подложен бутон с име Exlider , който съчетава в едно заключване на телефона, скенер за пръстови отпечатъци, и сензорна област за ръководство на някои от функционалностите на смарт телефона. Освен това, Fujitsu arrows NX F-01K разполага и с ирисов скенер.



Fujitsu arrows NX F-01K е оборудван с 5,2-инчов IPS екран с резолюция 1920х1080 пиксела и се базира на процесора Qualcomm Snapdragon 660 с 8х Qualcomm Kryo 260 ядра и графичен ускорител Qualcomm Adreno 512. Конфигурацията включва 4 GB оперативна памет, 32 GB флаш-диск, съществена камера с резолюция 23 мегапиксела, предна камера с резолюция 5 мегапиксела и 2580 mAh батерия.

Предлагат се модели с бял, тъмносин и зелен цвят на корпуса, а в анонса цената не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР