Сляпата ясновидка, коятопредсказа11 септември и пандемията Ковид-19, прави ужасяващи прогнози

...
Сляпата ясновидка, коятопредсказа11 септември и пандемията Ковид-19, прави ужасяващи прогнози
Коментари Харесай

Мрачните пророчества на Баба Ванга за 2024 г.

Сляпата ясновидка, коятопредсказа11 септември и пандемията Ковид-19, прави ужасяващи прогнози и за 2024 година

Българскатапророчица Баба Ванга, умряла преди 25 години през 1996 година, се трансформира в паметна фигура измежду последователите на тайните теории, откакто някои от нейните изявления се оказват ужасно правилни, написа Daily Mail.

Известна като балканския Нострадамус, тя оставя предсказания за всяка година до 5079 година

Според нея 2024 година ще донесе голям брой мрачни събития, в това число терористични офанзиви в Европа, огромна икономическа рецесия и биологични офанзиви, както и нападение против Владимир Путин.

Единственото знамение с лъч вяра, съгласно Daily Mail, е увеличението на медицинските пробиви.
Колко предходни предсказания на Баба Ванга са били правилни?
Тя предизвестява, че през 2022 година огромните градове ще се сблъскат със суша заради повишението на температурите, което се оказва правилно.

Миналата година в Англия беше най-сухият юли от 1935 година насам. Горещините и дребното превалявания доведоха и до изгубване на някои от английските резервоари, като равнището на реките беше регистрирано на 30 % от естественото.

Други страни като Италия, Франция и Португалия също се сблъскаха с рекордни засушавания и горски пожари.

Това още веднъж се сбъдна и през март предходната година Австралия разгласи изключително състояние поради наводненията.

При пагубните " наводнения починаха 22 души, а десетки хиляди бяха принудени да изтеглят домовете си в Сидни, откакто рекордни дъждове връхлетяха източното крайбрежие.

Може би най-внушителното й предсказване е, че Баба Ванга вярно е планувала злополуката от 11 септември.

През 1989 година тя предизвестява, че " американските братя ще паднат, откакто бъдат нападнати от стоманените птици ".

И прибавя: " Вълците ще вият в храсталака и ще блика почтена кръв ".

Предсказанието се сбъдна, когато четири отвлечени самолета донесоха смут на Америка на 11 септември, убивайки близо 3000 души, като хората прочетоха " стоманените птици " като отпратка към самолетите.

Ясновидката предсказва епидемията от Covid-19 през 1966 година - твърди се, че е предизвестила " Короната ще бъде на всички места над нас ".

Жената, която се е срещала с Баба, Нешка Стефанова Робева, на 73 години, твърди, че ясновидката е споделила предсказанието с нея преди да почине.

По думите ѝ тогава тя " не е осъзнавала " какво значат думите на пророчицата.

Баба Ванга даже предсказва вярно личната си гибел, като планува, че ще почине на 11 август 1996 година на 85-годишна възраст.

Това се сбъдва, когато българската ясновидка умира от рак на гърдата, а погребението ѝ притегля огромни тълпи.

Широко публикувана е и информацията, че мистичката вярно е планувала опустошителното цунами на Боксинг дей през 2004 година

Бедствието донесе разрушения в Индонезия, Шри Ланка, Индия, Тайланд и други страни, убивайки повече от 230 000 души.

Твърди се, че Баба Ванга е споделила: " Огромна вълна ще залее огромно крайбрежие, покрито с хора и градове, и всичко ще изчезне под водата.

Катастрофата в Курск през 2000 година
Предполага се, че пророчицата е предсказала злополуката с подводницата " Курск " през 2000 година - една от най-сериозните морски произшествия в Русия.

Подводницата потъва 12 месеца откакто Ванга твърди, че " Курск " ще бъде " затрупан с вода " и " целият свят ще плаче за него ".

Тя потъна вследствие на детонация на борда, което докара до гибелта на 118 души - всички те бяха мъртви, когато осем дни по-късно водолазите най-сетне дойдоха и " Курск " се намираше на 350 фута дълбочина.

Индира Ганди е третият министър-председател на Индия, който заема поста от 1966 до 1977 година и по-късно още веднъж през 1980 година, преди да бъде убита през 1984 година

През 1969 година Баба твърди, че " роклята ще я унищожи. Виждам оранжево-жълта рокля в дима и огъня ".

На 31 октомври 1984 година Ганди е убита от двама свои бодигардове - по това време тя носи сари в шафранов цвят.

Въпреки че това предсказване не се сбъдна изцяло, детайли от него се трансфораха в действителност.

Тя разкрива, че 44-ият президент на Съединени американски щати, Барак Обама, ще бъде първият негър, макар че споделя, че той ще бъде последният, което не се сбъдва.

В несъгласие с последната си точка, тя също по този начин предсказа, че 45-ият президент на Съединени американски щати ще бъде " изправен пред рецесия ", която ще " срине страната ".

Това би могло да бъде обвързвано с провокациите, пред които беше изправен по време на мандата на Тръмп, в това число щурмуването на щатския Капитолий във Вашингтон.

Съществуват голям брой пророчества, които Баба Ванга е направила по време на 50-годишната си кариера, в това число злополуката в Чернобил в Украйна през 1986 година и гибелта на принцеса Даяна през 1997 година

Има обаче и предсказания, които ясновидката не е сбъднала - тя е предсказала завършек на естествените раждания през 2023 година, смяна на земната орбита и пагубни слънчеви стихии - до момента те към момента не са се сбъднали.

Неправилно е предсказала също, че Европа ще " престане да съществува " до 2017 година, защото съгласно мистичката континентът ще се трансформира в " пустота, съвсем изцяло лишена от човешки живот ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР