Животните в Лондонския зоопарк, от тарантули до тигри, се претеглят годишно

...
Служителите в Лондонския зоопарк премериха гигантски горили, пълни пингвини и
Коментари Харесай

Служителите в Лондонския зоопарк премериха гигантски горили, пълни пингвини и кльощави пръчковидни насекоми в годишно претегляне на животни в зоологическата градина

От Associated Press, 24 август 2023 г., 10:50 ч.

ЛОНДОН -- Персоналът на лондонския зоопарк прецени гигантски горили, пълни пингвини и кльощави пръчковидни насекоми на годишното претегляне на животни в зоологическата градина в четвъртък.

Пазачите на зоологическата градина изкушиха маймуни-катерици на везни, събраха тарантули и използваха мерителна пръчка с аромат на къри, за придумайте суматранските тигри да се протегнат.

На персонала в зоопарка, който е дом на около 14 000 животни, ще са необходими няколко дни, за да претеглят и измерват всеки бозайник, птица, влечуго , риби и безгръбначни, за които се грижи. Резултатите влизат в база данни, която се споделя със зоологически градини по света.

Анджела Райън, ръководител на зоологическите операции в Лондонския зоопарк, каза, че теглото на животното е жизненоважна информация, може да разкрие дали съществата са здрави и дори кои са бременни.

„Имаме критично застрашени животни тук“, каза тя. „Абсолютно жизненоважно е да ги управляваме, да се грижим за здравето им, да ги отглеждаме и да ги отглеждаме добре и да имаме здраво потомство, което може да се размножава отново.“

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР