Служителите на реда не допуснаха сериозни хулигански прояви по време

...
Служителите на реда не допуснаха сериозни хулигански прояви по време
Коментари Харесай

Без сериозни нарушения на обществения ред премина мачът вчера между пловдивските футболни отбори Ботев и Локомотив

Служителите на реда не позволиха съществени хулигански прояви по време на вчерашното дерби в Пловдив, оповестиха от пловдивската полиция.

Множество пиротехнически произведения са открити в южния бранш на трибуните преди началото на футболната среща. Преди началото му полицейските чиновници са подхванали щателна инспекция в зоната на спортното оборудване в квартал Коматево. На южната естрада, отредена за почитателите на домакините, са открити и конфискувани към 200 пиротехнически произведения. В резултат на своевременната реакция на ангажираните с защитата на самото дерби служители на реда, е овладяно напрежението измежду последователите на гостуващия тим.

Афектирани от изстреляни към бранша им факли те почнали да блъскат защитните железни уреди, като е повредено едно от паната. За минути обстановката е овладяна, а по време на случилото се няма потърпевши.

До привършване на спортната среща униформените са останали на стадиона, осигурявайки и безпроблемното овакантяване на всички фенове. Противообществени прояви не са позволени и по-късно на територията на град Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР