Служителите на пристанището на Оукланд в четвъртък гласуваха в подкрепа

...
Служителите на пристанището на Оукланд в четвъртък гласуваха в подкрепа
Коментари Харесай

Служителите на Оукланд гласуват да добавят „Бей Сан Франциско“ към името на международното летище Оукланд

Служителите на пристанището на Оукланд в четвъртък гласоподаваха в поддръжка на смяната на името на летището на града на Международно летище Сан Франциско Бей Оукланд, макар опасността от правосъдно дело от Сан Франциско за това, което той назовава нарушаване на комерсиална марка.

Бордът на комисарите гласоподава единомислещо по време на съвещание рано в четвъртък вечерта, с цел да утвърди смяната от настоящето име, Международно летище Оукланд. Кодът на летището OAK и образната марка няма да се трансформират, споделиха пристанищните чиновници.

„ Ние се застъпваме за Оукланд и Източния залив; това ще увеличи географската информираност на идващите пасажери за летището, като подчертае местоположението на летището в залива на Сан Франциско. “ Президентът на пристанищната комисия Барбара Лесли сподели в прессъобщение, издадено от пристанището на Оукланд. „ Това име ще покаже ясно, че OAK е най-близкото огромно летище за 4,1 милиона души, три национални лаборатории, най-хубавият държавен университет в страна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР