Служителите на NHS, изпитващи финансови затруднения, казаха, че бюджетът, представен

...
Служителите на NHS, изпитващи финансови затруднения, казаха, че бюджетът, представен
Коментари Харесай

Затруднените служители на NHS критикуват „зомби бюджета на Джереми Хънт – „няма нищо за нас

Служителите на NHS, изпитващи финансови усложнения, споделиха, че бюджетът, показан от канцлера на торите Джереми Хънт, няма да направи нищо, с цел да им помогне.

Една здравна сестра пресметна, че е с към £10 000 годишно по-зле в действително изражение, в сравнение с когато торите пристигнаха на власт. Майката на две деца Риан работи като здравна сестра в незабавно болнично поделение и е в NHS от 26 години. Съпругът й е служащ по поддръжката и общите им годишни заплати са към £55 000 преди налози.

45-годишният мъж от Лийдс сподели: „ Те приказват, че намаляването на националното обезпечаване прави хората с £450 по-добри през годината, само че аз бих бил повече от това по-добре всеки месец, в случай че моята заплащането беше в крайник [с инфлацията]. Нашите деца са наш приоритет, само че ние трябваше да вземем сложни решения като семейство. Трябва да върша спомагателни смени, с цел да свържа двата края. Отговорностите ни се усилиха. Сега вършим някаква работа, която преди беше обвързване на лекарите. Нат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР