Служители от шерифския отдел на Волусия във Флорида успяха да

...
Служители от шерифския отдел на Волусия във Флорида успяха да
Коментари Харесай

Суверенните граждани на Флорида научават по трудния начин, че всъщност се нуждаят от шофьорска книжка

Служители от шерифския отдел на Волусия във Флорида съумяха да заловен двама суверенни жители на едно прекъсване, откакто дойде сътрудникът на мъж в несъгласуваност на местопроизшествието, с цел да спорите с полицейски чиновници през уикенда.

Това е цялостен лист какво да не вършиме по време на прекъсване на придвижването. Заместниците на шерифа на Волусия предизвикаха прекъсването на придвижването в събота заради забелязване на хипотетично подправени хартиени табели на камион, ръководен от Детри Вогерман. В истинското 11-минутно видео от телекамери на служителите на реда, служителят на реда, който е инициирал прекъсването, извика камиона като евентуален SC незабавно, с цел да го изпрати.

Прочетете повече

YouTubers Тествайте Anal Bead Chess Conspiracy

In-N-Out Burger се уголемява до още повече нови щати

Новият AI Weatherman на Гугъл ще остави синоптиците на пух и прахуляк

Hades се причислява към най-хубавата безвъзмездна библиотека с игри, която никой не употребява

Starfield Ghosted на премиите за игри 2023

Sovereign Citizens са група от хора, които имат вяра, че псевдолегалните mumbo jumbo ги освобождават от следване някакви правила или закони. Те заявяват, че са отделени от „ сламения човек “ на формалната си идентичност и даже ще изпратят назад своите социалноосигурителни карти в службата за обществено обезпечаване, с цел да се открият като спомагателни специфични жители, задължени единствено на себе си. Те постоянно употребяват подправени регистрационни табели, с цел да избегнат регистрацията на транспортните си средства. Тъй като множеството хора взаимодействат с полицията на спирки, такива спирки са се трансформирали във опция да излеят персоналната си философия на ченгетата. Така или другояче те биват задържани, несъмнено, само че изпитват спомагателен прилив на отвращение, тъй като техните вълшебни думи би трябвало да спрат арестите въобще да се случат. След ареста Семеен кодекс постоянно ще подаде планини от несериозни документи, ще откаже да признае способността на съда да постанова санкции или затвор и даже ще се опита да таксува полицията на час за удоволствието да поддържа връзка с тях.

Такива. взаимоотношенията не постоянно приключват спокойно. Полицията умъртви върховен жител с подправена регистрационна табела по-рано тази година по време на прекъсване, което се трансформира в принуждение, откакто водачът отхвърли да излезе от транспортното средство и като че ли посегна към оръжие. През 2021 година група чернокожи суверенни жители участваха в траяла часове конфликт с полицията, откакто автомобилът им се повреди по пътя към частно оборудване за „ образование “.

Още от Jalopnik

< p> Били Айлиш преглежда и обяснява спекулациите по отношение на нейната половост

PlayStation Portal: Прегледът на Kotaku

Мечтата на Android за сателитна съгласуваност осъществена преди даже да е почнала

Ако Има Thor 5, Taika Waititi няма да бъде част от него

Какво е вярно и какво не е наред с Marvel през днешния ден?

Регистрирайте се за бюлетина на Jalopnik. За последните вести, Фейсбук, Twitter и Instagram.

Щракнете тук, с цел да прочетете цялата публикация.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР