Служители от сектори Специализирани полицейски сили и Специалните тактически действия

...
Служители от сектори Специализирани полицейски сили и Специалните тактически действия
Коментари Харесай

Спецполицаи с автомати охраняват центъра на Бургас за празниците

Служители от браншове " Специализирани полицейски сили " и " Специалните тактически дейности " към ОД на МВР- Бургас и бургаската жандармерия, въоръжени с дългоцевно оръжие патрулират в местата с огромно скупчване на хора в Бургас.

Това са централна градска част - ул. " Александровска ", обособените коледни базари и къщички, региона на ЖП гара – Бургас, двете автогари, във външния периметър на огромните търговски вериги и моловете.

Патрулите е допустимо да бъдат и смесени с водачи на служебни кучета, като задачата на инспекциите е попречване на груби нарушавания на публичния ред и антитерористични дейности.

Подобни патрули са реализирани и в предишни години, като с изключение на външен периметър се покривана и вътрешна повърхност в огромни търговски обекти, като това по никакъв метод не е нарушавало естествената комерсиална активност и нормалният публичен живот.

Междувременно управлението на бургаската полиция е провело срещи с представители на частните охранителни компании и на извършващите инкасова активност за заостряне на вниманието и вземането на предохранителни ограничения за недопускане на възможни закононарушения, измежду които и грабежи на оборотни суми от огромни търговски обекти.

Автор: Давид Сукнаров

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР