Служители на сектор Противодействие на криминалната престъпност към Областната дирекция

...
Служители на сектор Противодействие на криминалната престъпност към Областната дирекция
Коментари Харесай

Наркооранжерия с марихуана открита в с. Люляк

Служители на бранш " Противодействие на престъпната престъпност " към Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи са открили огромно количество насаждения от марихуана и пакетиран артикул в старозагорското село Люляк. Това оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в обява на формалната си интернет страница. За период до 24 часа е арестуван мъж на 44 години.

По време на извършена в късния следобяд през вчерашния ден акция в оранжерия, построена навън, са открити 44 растения от рода на конопа с величина от 80 до 200 сантиметра. Оранжерията е била на адреса, благосъстоятелност на арестувания. Установено е и оборудвано помещение за развъждане на растения. На място са открити и към девет кг, пакетирани на разнообразни разфасовки, зелена тревиста маса.

В ОДМВР-Стара Загора е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора.

Това е следващата акция в региона, при която се открива марихуана. Преди дни в село Калитиново беше арестуван мъж за владеене на опиати. В началото на август за развъждане на марихуана в землището на радневското село Любеново беше арестуван 32-годишен мъж, написа Българска телеграфна агенция.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР