Служители на реда са разкрили 3 престъпления в Монтанско, съобщиха

...
Служители на реда са разкрили 3 престъпления в Монтанско, съобщиха
Коментари Харесай

При спецакция! Униформени разкриха 3 престъпления в монтански села, има арестувани

Служители на реда са разкрили 3 закононарушения в Монтанско, оповестиха от полицията в регионалния град.
Вчера, сред 7 и 17 часа, е извършена профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност, повишение възприятието за сигурност на жителите, обезпечаване на добър публичен ред и сигурност на придвижването. В акцията са взели участие 10 екипа на жандармерията в Монтана и районното ръководство в Лом. Извършени са инспекции на 10 адреса, 106 МПС, 127 лица, пункт за изкупуване на вторични първични материали и 12 лица от престъпния контингент. Съставени са 3 акта по Закона за придвижване по пътищата. В полицейския арест на районното ръководство в Лом за 24 часа са арестувани 2 лица.
В хода на интервенцията са разкрити 3 закононарушения – две домови обири на движимости в селата Трайково и Долно Церовене и владеене на към 4 кг канабис под формата на растение с височина 3.10 метра. Той е отглеждан от престъпно проявен и неведнъж осъждан гражданин на село Трайково.
При извършените процесуално-следствени дейности откраднатите движимости - газов револвер „ Зораки”, ел.мотор и водна помпа „ Райдър” и други са върнати на притежателите.
Работата по случаите продължава в районното ръководство в Лом.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР