Служители на Районното управление (РУ) в Кюстендил и РУ-Дупница са

...
Служители на Районното управление (РУ) в Кюстендил и РУ-Дупница са
Коментари Харесай

Арестуваха двама мъже за нарушаване на съдебна заповед за защита от домашно насилие

Служители на Районното ръководство (РУ) в Кюстендил и РУ-Дупница са задържали двама мъже за нарушение на правосъдна заповед за отбрана от домашно принуждение, оповестиха от полицията в Кюстендил.

Мъжът от Кюстендил е на 27 години, той е упражнил принуждение по отношение на фамилията си, споделиха за Българска телеграфна агенция от полицията. Задържаният в с. Слатино, община Бобошево, е на 36 година, нарушаването на заповедта във връзка с него се отнася за баба му, споделиха още от полицията. 

Двамата мъже са известни на полицията и с други незаконни действия. Образувани са бързи полицейски производства по случаите, известена е и прокуратурата.

От полицията припомниха, че преди ден различен, 54-годишен кюстендилец беше арестуван в ареста на РУ-Кюстендил за упражнено домашно принуждение, откакто нанесъл побой на брачната половинка си, вследствие на който тя е с две счупени ребра.

Ръст на случаите на домашно принуждение с 56 пункта, спрямо предходната година, регистрира и основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Живко Коцев, който участва на доклада на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи през предишния месец.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР