Служители на Първо Районно управление Бургас са задържали четирима скитници

...
Служители на Първо Районно управление Бургас са задържали четирима скитници
Коментари Харесай

Задържаха четирима скитници в Бургас за палеж на изоставена сграда

Служители на Първо Районно ръководство Бургас са задържали четирима скитници за съпричастност към избухнал пожар в изоставена постройка , оповестяват от пресцентъра на ОДМВР Бургас.

Четиримата арестувани мъже обитавали стая на втория етаж в триетажното здание. Те постоянно палели огън във тъмните часове, с цел да се топлят . Около 20.48 ч. през вчерашния ден е получен сигнал за пожар във въпросната постройка. Към мястото на случая незабавно са изпратени два противопожарни автомобила и шестима огнеборци. Близо два часа пожарникарите се борели с огнената буря. Действията им били затруднени от множеството боклуци и вехтории, складирани по стаите.

Нов сигнал за пожар в същата постройка на бул. " Булаир " е бил получен в бургаската пожарна в 04.10 ч. на 17.02.т.г. На място още веднъж отишли два противопожарни автомобила, като този път към тях се включил и още един с автомеханична стълба. В гасенето на пожара се присъединили десетина огнеборци. Те били подпомагани от чиновници от Първо Районно ръководство - Бургас.

Непосредствено след ограничение на пожара почнали действия по почистване и обезопасяване на. Иззети са записи от намиращи се наоколо видеокамери.

Били открити четирима скитащи мъже, които намирали заслон в изоставената постройката. Същите създали цялостни признания за зародилия пожар. Задържани са за период от 24 часа.

Работата по случая продължава.
 Двама пострадаха при огромен пожар в блок в Бургас
Двама пострадаха при огромен пожар в блок в Бургас

Живущите в кооперацията са евакуирани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР