Служители на Националната служба за охрана (НСО) отново демонстрираха най-добра

...
Служители на Националната служба за охрана (НСО) отново демонстрираха най-добра
Коментари Харесай

Служители на НСО отново показаха най-добра подготовка на национален турнир

Служители на Националната работа за защита (НСО) още веднъж демонстрираха най-хубава стрелкова подготовка на народен шампионат. Представителите на държавната охранителна работа заеха челните две позиции самостоятелно и отборно за дами и втора позиция отборно в комплексното класиране в Единадесетия републикански шампионат по пукотевица с револвер за чиновници на Министерство на вътрешните работи " Кракра “.

Състезанието, проведено от Спортната асоциация на Министерство на вътрешните работи и Областната дирекция на МВР-Перник, се организира на 19 и 20 октомври т.г. Повече от 80 състезатели и 17 тимове от структури на Министерството на вътрешните работи в цялата страна взеха присъединяване в конкуренцията.

В самостоятелното класиране при дамите чиновниците на НСО Боряна Заборина и Ирена Танова заеха надлежно първата и втората позиция, а тимът на НСО в същия състав остана непостижим в крайното класиране. При мъжете тимът на НСО зае пето място.

Националната работа за защита остава водеща в редица посоки на профилираната подготовка на чиновниците в бранша за сигурност. Една от тези области е стрелковата подготовка.

" Методиката на образование на НСО е приета от службите сътрудници за една от най-ефективните, само че изисква доста от чиновниците “, разяснява началникът на НСО бригаден военачалник Емил Тонев.

В края на септември т.г. чиновници на Националната работа за защита завоюваха трето следващо издание на влиятелното съревнование Commando Challenge с присъединяване на елитни бойци от служби от бранш " Сигурност “, Министерство на вътрешните работи и Българската войска.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР