Служители на Министерството на правосъдието на САЩ нахлуха в частния

...
Служители на Министерството на правосъдието на САЩ нахлуха в частния
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието на САЩ обискира дома на президента на САЩ Джо Байдън в Уилмингтън

Служители на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати нахлуха в частния дом на президента Джо Байдън в Уилмингтън, Делауеър. Това съобщи юристът на хазяина на Белия дом Боб Бьор, предава РИА Новости.

„ Министерството на правораздаването приключи подробно претършуване на дома на президента в Уилмингтън предходния ден “, се споделя в изказването.

Адвокатът означи, че претърсването е траяло повече от 12 часа и е обхванало всички пространства. На процедурата са участвали юристи на президента и представители на Белия дом, сподели Бауер.

Той сподели, че Министерството на правораздаването вследствие на обиска е лишило шест секретни документа, едни от които датират от времето, когато Байдън е в Сената, а други – в качеството му на вицепрезидент.

Американски медии оповестиха по-рано, че в кабинета на Байдън в мозъчния концерн на негово име във Вашингтон са открити секретни материали. Документите, датиращи от времето, когато актуалният държавен глава беше вицепрезидент, бяха открити от негови доверени лица в навечерието на междинните избори при започване на ноември.

Белият дом призна, че Байдън е употребявал тези офис пространства във Вашингтон от 2017 до 2020 година Според известия в медиите измежду секретните документи са били разследващи данни и материали от брифинги за Украйна, Иран и Обединеното кралство, те са от 2013-2016 година Президентът на Съединени американски щати сподели, че находката е изненада за него и не знае нищо за наличието на документите.

По-късно стана известно и за втората част от секретните документи - помощници на Байдън ги откриха в гаража на къщата му в Уилмингтън. По-късно към това бяха добавени още пет страници конфиденциални материали.

Превод: Европейски Съюз

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР