Служители на Гранична полиция“ и Дирекция Вътрешна сигурност“ задържаха двама

...
Служители на Гранична полиция“ и Дирекция Вътрешна сигурност“ задържаха двама
Коментари Харесай

Задържаха двама гранични полицаи с подкуп

Служители на " Гранична полиция “ и Дирекция „ Вътрешна сигурност “ задържаха двама гранични служители на реда с рушвет.

Оперативните дейности са осъществени по самодейност на Групово дело „ Гранична полиция “ в късните часове на 23 март, събота, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево. Двамата гранични служители на реда – на 38 и 49 години, са арестувани от Дирекция „ Вътрешна сигурност “ и бранш " Специални тактически дейности " на РДГП-Кюстендил минути откакто приели рушвет в размер на 150 евро.

Парите били дадени от албански жители, с цел да може единият от тях – на 39 години, да излезе от България в Северна Македония без да му бъде наложена глоба за превишен престой в страната. В рамките на спецоперацията са задържани и непознатите жители.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор четиримата са привлечени в качеството на обвинени и са задържане за период до 72 часа. Предстои да бъдат импортирани в съда претенции за взимане на меки за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тях. Работата по случая продължава с осъществяване на интензивни дейности по следствието по формираното досъдебно произвеждане, оповестява БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР