Служители на Айдахо идентифицираха двама мъже, чиято смърт може да

...
Служители на Айдахо идентифицираха двама мъже, чиято смърт може да
Коментари Харесай

Двама мъже, чиято смърт може да бъде свързана с избягалия затворник от Айдахо и предполагаемия му съучастник, са идентифицирани

Служители на Айдахо идентифицираха двама мъже, чиято гибел може да бъде обвързвана с избягал пандизчия и негов съизвършител, които накараха полицията 36-часово търсене по-рано тази седмица.

Телата на Джеймс Л. Мауни, 83, и Джералд „ Дон “ Хендерсън, 72, бяха открити всеки в сряда, повече от ден откакто пандизчията Скайлър Мийд и Никълъс Умфенор предполагаха, че са нападнали полицията по време на медицински превоз в Бойзи.

В четвъртък следователите споделиха, че Мийд и Умфенор може да са виновни за гибелта на Мауни и Хендерсън в Северен Айдахо.

Тялото на Мауни е намерено в усамотен регион покрай Леланд, на повече от 5 часа път с кола от Бойс. Хендерсън е бил погубен в резиденцията си в усамотен регион отвън Орофино, на към 45 минути от Леланд, сподели полицията.

Мийд и Умфенор бяха арестувани в четвъртък след малко гонене с кола, сподели шефът на полицията в Бойс Рон Уайнгар. По време на арестите не е разменена стрелб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР