Служители и партньори на ОББ получиха сертификати за успешно завършено

...
Служители и партньори на ОББ получиха сертификати за успешно завършено
Коментари Харесай

ОББ и Стопански факултет на Софийски университет реализираха трета ESG Академия

Служители и сътрудници на ОББ получиха документи за сполучливо приключено образование в третото издание на „ KBC България – ESG Академия “,  сертификационна стратегия за експерти по стабилно ръководство.

Най-голямата банково - застрахователна група в България - KBC Group и Софийският университет „ Св. Климент Охридски “ сложиха началото на „ KBC България – ESG Академия “ при започване на 2022г. с главната цел да образоват ново потомство експерти, подготвени да генерират възвращаемост, създавайки стойност за всички заинтригувани страни – чиновници, клиенти, снабдители и обществото като цяло.
-->


До момента са извършени три издания на академията, а през месец октомври ще започва и четвъртото. KBC - ESG Академията е резултат от тактиката на банката, да подкрепя и развива познанията на своите чиновници в областта на устойчивото развиване. Участниците получиха своите документи от г-жа Десислава Симеонова – водач на програмата за Устойчиво финансиране на КВС Груп и от доцент доктор Атанас Георгиев, декан на Стопански факултет на Софийски университет.

„ Стопанският факултет е водач в образованието за стабилно развиване и с горделивост си партнира с пазарен водач като KBC в реализирането на KBC – ESG Академия. Индустрията в целия свят към този момент се ориентира в посока създаване и съблюдаване на ESG практики и стандарти. Предстои огромен преход за бизнеса и би трябвало да сме добре готови със съответните познания и умения. Обучението на от ден на ден специалисти в региона на устойчивото развиване ни дава увереността, че корпоративният свят осъзнава нуждата от ESG промяна и от партньорство с академичната общественост. “,  показа доцент доктор Атанас Георгиев, декан на Стопанския факултет към Софийския университет „ Св. Климент Охридски.



Десислава Симеонова – водач на програмата за Устойчиво финансиране на KBC Group показа за желанията още през октомври да бъде намерено следващото – четвърто издание на академията. Тя поздрави приключилите сполучливо за дейната позиция, положените старания, надградените знания по тематиката, както и за виновното отношение да отделят от персоналното си време в натоварена година на интеграция. Отправено беше и предизвикателство към „ ESG учените “ – да не бъдат егоисти и да не пазят наученото единствено за себе си, да го споделят обилно с клиентите, с сътрудниците от екипите, в които работят или си сътрудничат. Така общността ни от посланици на полезностите и познанията за стабилно развиване става все по-голяма, мощна и авторитетна.

ОББ влага дълготрайно в концепцията за екологично, обществено и корпоративно ръководство и припознава добавената стойност от повишение на осведомеността по тематиката. Обучението по тематиките за задачите на устойчивото развиване на бизнеса е напълно обезпечено от KBC Group в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР