Служебното правителство съобщи, че отпуска . Средствата се разпределят сред

...
Служебното правителство съобщи, че отпуска . Средствата се разпределят сред
Коментари Харесай

Ще стигне ли пенсията? Лоши новини преди Великден

Служебното държавно управление заяви, че отпуска . Средствата се разпределят измежду малко повече от милион пенсионери. Всеки от тях ще получи по 70 лв., но все още не е ясно по кое време ще стартира изплащането. Въпреки упованията на хората, сумата не се прибави към пенсията за месеца, а извършването на покупки към този момент стартира.

-->
Цената за една кора яйца от 30 броя, в огромна хранителна верига, варира сред 11 и 14 лв., което прави към 0,40 лева за яйце, осведоми България Он Ер. Агнешкото коства близо 25 лева за кг, като се чака идната седмица да бъде към 30 лв.. Зелената салата стартира от 1,50 за къдрава маруля, към която, в случай че добавите и репички и зелен лук, то би трябвало да похарчите 5 лв. за порция. Цените на козунаците са от 4 лв. нагоре, а 250 грама курабии могат да бъдат закупени за към 3 лв.. 

" Яйца, козунак, малко агнешко. Няма да стигне пенсията, само че каквото - такова " , сподели стара жена.

Друга показа, че парите няма да ѝ стигнат за агнешко и ще го размени с пилешко.

Пенсионерите са безапелационни, че макар разнообразието на пазара, ще подготвят всичко у дома, даже и да надвишават планувания бюджет, тъй като усетът на домашната храна е незаместим за тях и околните им. Управляващите са безапелационни, че изплащането ще стартира идната седмица, само че тъкмо по кое време към момента не е ясно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР