Служебното правителство с премиер Стефан Янев, назначено от Румен Радев,

...
Служебното правителство с премиер Стефан Янев, назначено от Румен Радев,
Коментари Харесай

Радев и правителството му раздават предизборно помощи

Служебното държавно управление с министър председател Стефан Янев, назначено от Румен Радев, реши да раздава преди изборите. Нова еднократна финансова поддръжка за отопление в размер на 300 лв. ще получат най-засегнатите и уязвими групи, които не са включени в програмата за целево енергийно подкрепяне и други компенсационни ограничения и механизми, които държавното управление осъществя.

След като не кабинетът безусловно докара страната до всички вероятни рецесии, се пробва по какъв начин да изчетка имиджа на по време на акцията, като се пробва да се реваншира за грешките си. Днес даже от здравното министерство признаха, че са позволили куп неточности, с цел да се стигне до висока смъртност и огромен брой на хора без ваксини. Парите, които се планува да се раздават, звучат по-скоро като опит за акция, написа фактор.бг.

Според плана на служебното държавно управление на парите ще се дават на най-бедните за превъзмогване на последствията от увеличение на цените на горивата и изключителната епидемиологична конюнктура.

Очаква се планът ще бъде прегледан на изключително съвещание на Комисията по приходи и витално ниво към Националния съвет за тристранно съдействие.

Раздаването на 300 лева на над 50 000 лица и фамилии единствено 2 седмици преди изборите за мнозина се счита за избирателен акт, с който президентът Румен ще опита да притегли на своя страна най-бедната част от популацията ни.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР