Служебният премиер Стефан Янев ще представи новите областни управители, назначени

...
Служебният премиер Стефан Янев ще представи новите областни управители, назначени
Коментари Харесай

Стефан Янев представя новите областни управители

Служебният министър председател Стефан Янев ще показа новите регионални шефове, назначени от служебното държавно управление.

24 от общо 28 регионални областни шефове бяха назначени преди две седмици и доста от. Например шестима са някогашни шефове на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи във Враца, Габрово, Монтана, Плевен, Стара Загора и Търговище.

Тогава представителят на държавното управление Антон Кутев даде обещание да има показване на новите регионални шефове и стимулира рокадите с обезпечаване на провеждането на почтени избори и понижаване на купения и корпоративен избор.

Миналата седмица бяха заменени и шефовете на - на София, Варна, Добрич и Силистра. Двама от тях са фрагменти на Министерство на вътрешните работи.

" Както даде обещание министър председателят и в сходство с поетия от него ангажимент за бистрота, честност и професионализъм в ръководството, регионалните шефове ще бъдат обществено показани в Гранитна зала на Министерския съвет във вторник ", оповестиха от държавната пресслужба.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР