Служебният премиер Стефан Янев ще поздрави днес курсантите от випуск

...
Служебният премиер Стефан Янев ще поздрави днес курсантите от випуск
Коментари Харесай

Стефан Янев се среща с курсантите от випуск 2021 ВВМУ „Никола Вапцаров“

Служебният министър председател Стефан Янев ще поздрави през днешния ден курсантите от випуск 2021 на Висшето военноморско учебно заведение „ Никола Вапцаров “, които на публична гала на Морска гара-Варна, ще получат дипломите си, както и лейтенантските си пагони.

Янев взе участие през вчерашния ден в тържественото честване във Варна на празника на Военноморските сили на България. Той поздрави офицерите и цивилните чиновници, като акцентира, че хората са най-голямото благосъстояние на бойния ни флот и благодари за тяхната безрезервност:

„ Благодаря ви за службата! Бъдете все по този начин дръзновени, отдадени на това, което вършиме, и отдадени на завета, наследен ни от дедите - да бъдем бранители на родината “.

 Курсантите тази година са 17. Първенец на випуска е Васил Марков от Шумен, който е и отличник на специалността „ Корабни машини и механизми за Военно-морските сили “.

„ Инженерната компетентност за мен е извънредно значима. С доста огромна обич учих и на това се дължи този резултат. Назначен съм в база „ Варна “ като пълководец на електромеханична група. Хората и екипът са страхотни. Смятам, че това е моето място “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР