Служебният премиер Гълъб Донев коментира с възмущение политическите коментари и

...
Служебният премиер Гълъб Донев коментира с възмущение политическите коментари и
Коментари Харесай

Донев порица политиците за обвиненията им за граничния полицай

Служебният министър председател Гълъб Донев разяснява с отвращение политическите мнения и обвинявания по отношение на кабинета във връзка. Коментарът бе изработен преди началото на постоянното съвещание на държавното управление през днешния ден.

" Българската страна ще направи нужното, с цел да отбрани паметта на Петър и живота на служителите на реда, които охраняват границата ", сподели той.

" Убийството на границата задейства лавина от версии, обвинявания и прекачване на отговорност. Служебното държавно управление носи отговорност за решение на наследените рецесии към този момент 100 дни. Обикновено 100 дни е време за заем на доверие, служебното държавно управление нямаше това време, дори и 100 секунди ", проучва Донев.
 Депутатите склонни да пипнат законите, само че първо да се усили защитата на границата
Депутатите склонни да пипнат законите, само че първо да се усили защитата на границата

Имало е време с доста по-силен мигрантски напън, само че е нямало такива произшествия

Възмущението му идва от " политическите мнения, които смущават с безпаметност ". Да сочиш за отговорен кабинета, с цел да отклоняваш вниманието от главната задача на политиците - сформиране на постоянно държавно управление и приемане на неотложните закони, е демонстрация на пренебрежение към българските жители.

Когато се приказва за несигурността на българската граница, приказваме за националната сигурност и суверенитета на страната, всяка дума е изстрел за престижа на България , са претекстовете на Гълъб Донев.

Премиерът изрази съболезнования към околните и изиска да се уважи паметта на починалия служител на реда с една минута безмълвие.
 Димитър Стоянов: Убийството на граничния служители на реда е престъпен случай, обвързван каналджии Обновена
Димитър Стоянов: Убийството на граничния служители на реда е престъпен случай, обвързван каналджии

Оградата на границата не би трябвало да бъде телена
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР