Служебният министър-председател Стефан Янев гласува на балотажа на президентските избори

...
Служебният министър-председател Стефан Янев гласува на балотажа на президентските избори
Коментари Харесай

Янев: Президенстката двойка трябва да олицетворява единството на нацията

Служебният министър-председател Стефан Янев гласоподава на балотажа на президентските избори в столичното 108 СУ „ Никола Беловеждов “ малко след 9.30 ч.
 БГНЕС
" Отново е ден за избори, още веднъж гласуваме - този път за президентска двойка. Българите, които имат право на глас, е добре да изразят своите желания за двойката, която съгласно тях най-добре ще въплъщава заложените в Конституцията и законите пълномощия на президентската инситуция. За метода, по които ще бъде изразявана позицията на България във външната политика, за метода, по който се образува вътрешната политика, за метода, по който президентът извършва своите пълномощия като висш главнокомандващ ", съобщи Янев откакто упражни правото си на глас.

Всичко, което мислим и усещаме, нашите страсти би трябвало да бъдат съсредочени върху това по какъв метод нашата президентска двойка ще извърши заложеното в Конституцията обвързване - да въплъщават единството на нацията. В този смисъл и с тези мисли приканвам българските жители за интензивност в днешния ден и да дадат своя глас за желаната от тях двойка, която да извърши тези отговорности ", добави министър председателят.

Той разяснява и обстановката на границата с Турция, която по негови думи е естествена. " В такива дни като на изборите има малко повече сензитивност и повече говорене за това какво се случва и какво не се случва. От няколко дни там се организира спецакция и евентуално някои хора изпитват стеснение и закъснение, а това може да докара до обвинявания, че се прави преднамерено, само че не мисля, че е подобен казусът. Нека да изчакаме развиването. Смятам, че нещата са спокойни към този момент.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР