Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков увери в сутрешния

...
Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков увери в сутрешния
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Българският избирател иска промяна и ще я получи

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков увери в утринния блок на bTV, че няма ведомствена чистка, а промяна на фрагменти. Рашков съобщи, че българският гласоподавател желае смяна и ще я получи, само че тази смяна не може да се осъществя без промяна и на ръководители в обособените ведомства.

" Тези двама души, с които се изпълниха медиите, са просто на пенсионна възраст и няма нищо по-естествено тогава когато човек е предявил право на пенсия, да бъде изпратен с нужното почитание “, разяснява Рашков.

„ Нека да не мислим, че има незаменими хора. Няма такива. Както тези длъжности лица, моето почитание към тях, те са били дълго време в системата на Министерство на вътрешните работи, само че както има начало, по този начин има и край при кариерата на всеки един. Така че в това няма нищо не естествено. Аз по този начин се изпратих и с гл. секретар на Министерство на вътрешните работи като благодарих от името на министерството за неговата работа в системата “, разяснява той.

" Чистките направиха и ще създадат жителите. Чистките са резултат от гражданското неодобрение “, акцентира Рашков. Той заяви, че доста чиновници на Министерство на вътрешните работи са се разболели, когато служебният министър е стъпил в служба „ Държавата сега е без управления на службите ни за сигурност. До месец септември те няма да бъдат ръководени от тези, които са предопределение по предложение на предходния министър-председател “, добави служебният министър.

„ Чистка няма. Има промяна на фрагменти и ще има такива смени на фрагменти. За никого не е загадка, че всички управителни длъжностни лица сега, които оглавяват структури в Министерство на вътрешните работи и в службите за сигурност, са насадени от предходното държавно управление “, акцентира той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР