Служебният министър на туризма и на здравеопазването д-р Асен МеджидиевД-р

...
Служебният министър на туризма и на здравеопазването д-р Асен МеджидиевД-р
Коментари Харесай

Служебните министри на туризма и на здравеопазването Илин Димитров и  д-р Асен Меджидиев проведоха работна среща с туристическия сектор


Служебният министър на туризма и на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев  Асен Меджидиев Д-р Асен Меджидиев е роден през 1968 г.   Завършва медицина към Висшия медицински институт в организираха работна среща с туристическия отрасъл по отношение на използване на противоепидемичните ограничения по отношение на разпространяването на COVID-19, оповестиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

„ Основната основна дума при работата с туристическия бизнес ще бъде предвидимост. Трябва да имаме сигурен зимен сезон ”, разгласи министър Димитров.

По покана на министъра на опазването на здравето към експертния съвет към институцията ще се причисли проф. Георги Рачев  проф. Георги Рачев Проф. Георги Рачев е роден в София. През 1979 година завършва география и втора, ръководител на Алианса на туристическата промишленост в България и зам.-председател на Българската асоциация на туристическите организации.

„ Ние работим доста добре с министъра на опазването на здравето. Трябва да спрем да приказваме за COVID-19 като статистика, а да излъчваме сигурност, предвидимост и непоклатимост. Това ни е главната задача през идващите два месеца “, съобщи министър Димитров. Той заяви още, че е изискал от министъра на опазването на здравето да се работи за усъвършенстване активността на държавните медицински центрове за обезпечаване на опция на скъпите медицински услуги в частните клиники при обслужването на туристи.

На първата си среща с бизнеса служебният министър очерта някои от целите в бъдещата си работата, като последна цел е възстановяване на туристическия артикул.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР